Atópiás dermatitis-es babák szülei! Milyen mosóport/öblítőt használtok? És van valamilyen homeopátiás készítmény a szteroidos kenőcs helyett?
Mintha én írtam volna a kérdést:))
Én nem használom a szteroidos krémet,tartok tőle.
Gyógyszertári fürdetőt használok testápoló helyett és csodák módjára gyönyörűen rendbehozta a testét.
Mosni pedig mosódióval mosok,öblítőt nem használok.
Mennyi idős a babád?
Mik a tünetek és hol?
Milyen kenőcsöt kaptatok?
Első vagyok.
Én úgy gondolom,h a víz a ludas.
Nekem is érzékeny a bőröm és pont most vettem észre fürdés után,h ugyan olyan foltok jöttek ki mint a picim testén amik vannak.
Mi is advantan-t kaptunk de nem higítva.
Én nem mertem használni.
Babe-val kentem már jó ideje,de sajna nem jött rendebe ráadásúl a kislányom utálja az illatát.
Eddig a gyerekorvosunk által felírt gyógyszertári fürdetőt használtam,de múlthéten voltam vele a bőrgyógyásznál és az ő által felírt fürdetőt használom.
És a pofiját is azzal kezdtem kenni meg a foltokat.
Úgy néz ki,h ez segít.
Mi csak anyatejesek vagyunk,már nem merek enni semmit,mert nem tudom h mi hozhatja ki neki.
De egyre erősebb a gyanúm h a víz lesz a ludas.
Második vagyok. Az én babám is utálta eleinte a Babé illatát: az első alkalommal úgy ordított és olyan lila lett a bőre, hogy azt sose felejtem el. Hívtam a védőnőt és jól letoltam, hogy mit ajánlott nekünk. Aztán azt javasolta, hogy a fürdetőt is és a krémet is keverjem el egy kis gyógyszertári fürdetővel, így nem volt már olyan intenzív illata és később már töményen is tudtuk használni.
Amúgy nincs nagy illata, nehogy azt hidd. Nekünk felnőtteknek szinte fel sem tűnik, de az ő orruk még nincs hozzászokva és gondolom először megijednek tőle.
Homeopátiás készítmény: Halicar.
Megint lehet kapni.
Ezek a szteroidos kenőcsök, krémek elvékonyítják a bőrt.
Fiam 9 éves és ekcémás, ő örökölte az apjától.
Utolsónak: lehet ezt a homeost egész pici babának is adni?3hónaposnak?Ha igen,hogy?
Mert mi még csak cicizünk.Se víz,se tea...
Bocs az off-ért,első voltam.
Szia!
Nekünk is dermatitis-ünk van. Nagyon korán, 2 hónapos kora óta. Én sem mertem már semmit se enni, szinte minden kiütötte. A tejtermék főleg! Sajna már nincs tejem, de ez most nem is lényeg.
Nekünk burow kenőcsöt írt az orvos, azt mondja az kozmetikumnak minősül, és minden nap be lehet vele kenni a bőrét, csak hűsíti neki.
Jövő héten akarok bőrgyógyászhoz elmenni, hátha ajánl valami jó kencét.
Most, hogy fűtünk, most már folyamatosan vannak szegényen piros, száraz foltok, szerintem a száraz levegő is hozzájárul a vízen kívül.
Ti is el vagytok keseredve, hogy a babátoknak ilyen érzékeny a bőre? Mert én nagyon!! Tiszta depi vagyok miatta. Csak azzal nyugtatom magam mindig, hogy nagyobb baja sose legyen!
Hányszor kenitek a bőrüket testápolóval? Mert én kétszer háromszor is kenem. Nem sok az egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!