Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerülnek a pelenkák...

Mennyibe kerülnek a pelenkák és mik a tapasztalatok róluk?

Figyelt kérdés

Olyan pelust keresek ami a tapasztalatok szerint jó de azért nem olyan drága.

Gondolok itt a nagy áruház láncok saját márkás pelusaira, (rossmann, aldi, lidl...stb)

Ha megkérhetlek titeket a midi méretű pelus árát írjátok és ha lehet úgy hogy mennyire jön ki 1 db mert így könnyebben látszik majd az árban lévő különbség.

2013. júl. 10. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt elég sok pelenka le van írva :)

2013. júl. 10. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:

z 1. által linkelt oldalon csak 1 anyuka ír véleményt.

Ő pl. isteníti a Háppy pelenlkát, szerintem pedig katasztrófa, egy műanyag borzalom, semmit se szív.

Nekünk a Pampers és a Toujours (Lidl-s) nagyon jó volt.

2013. júl. 10. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
inkább mosd! akkor nem kell a márkák között válogatni, h. melyik műanyag, melyik nem... stb.
2013. júl. 10. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szinte az összeset kipróbáltam. Főleg a DM-be vásároltam, gyűjtöttem a pontokat. Így mindég 25%-al vettem a pelusokat. Mindég azt vettem ami olcsóbb volt, és akciós. Mindegyikkel megvoltam elégedve.
2013. júl. 10. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a Dm-es és az Aldis jött be. A Pampersbe nagyot csalódtam, ennyi pénzért birhatna többet is. Az Aldis kibirja az egész éjszakát míg a Pampers már hajnalban átázott. Én biztos nem használnék moshatót, nekem nem férne bele a napi feladatok közé az állandó áztatgatás-fehérítés-mosás. Vizben-mosószerben-áramban ugyan annyit elhasznál az ember mint amennyibe kerülnek az eldobható pelenkák.
2013. júl. 11. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a pampers active vált be (a zöld)- viszont a sárga csomagolású sleep&play egyáltalán nem (az vastagabb, igaz olcsóbb, de valahogy szerintem a minőség rovására)

A zöld pampers pelenkával azért voltam elégedett, mert a többihez képest nagyon vékony, textilesebb felületű az anyag, nálunk közel 3 év alatt ha 2* volt kifolyásos baleset.

Szerintem az sem mindegy, hogy a pici szinte szétrakott lábakkal megy, mert olyan nagy vastag műanyagos nagy pelenkát kell ráadni vagy egy vékonyabb réteggel is ugyanúgy fel lehet fogni a pisit és a picinek is kényelmesebb, könnyebb.

Nem olcsó pelenka, az igaz. De a DM-ben én mindig megvártam az akciót (2-3 havonta eleve van), akkor használtam fel 15%-os végösszegit, 25%-os jokert és így az egyébként kb. 80 Ft/db ár egész barátságosan már csak 55 Ft körül volt. Ilyenkor bevásároltam belőle többet.

Azzal lehet még spórolni, hogy mindezt egészségpénztári számlára veszed, az oda befizetett összeg 20%-át pedig SZJA bevalláskor visszaigényeled. Ok, az a pénz nem pont a pelenkavásárláskor realizálódik, de azzal is csökken az egy darabra jutó költség :)

Így a jobb minőségű pelenka garantáltan olcsóbb, mint a tesco-s vagy hasonlók.

Szép napot:

2013. júl. 11. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem mertem rossz minőségűt venni, mert a kórházban Háppy pelenkát adtak rá amitől fekélyes lett a feneke és műteni is kellett. Így mi azóta is a Pampers Prémiam Care pelust használjuk (2 éves, de már csak este kell pelenka amúgy bilizik). Szerintem nem jelent csődöt a normális pelenka. Ez még a kevésbé rossz, mert ha allergiás lesz akkor rájössz, hogy nem érte meg a spórolás.

A kórházban ahhoz, hogy bent lehess vele éjszaka is a szoba 10e ft/ éjszaka (nyilván nem hagyod ott a néhány hónapos gyerekedet egyedül) és nekünk bent volt majdnem egy hétig...

2013. júl. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!