Ki milyen véleménnyel van a PÓJÁRÓl?
Figyelt kérdés
#Pója
2013. júl. 9. 22:17
1/11 anonim válasza:
pólya? én nem használtam, nekem nem jön be.
2/11 anonim válasza:
Nekünk volt 1 de soha nem adtam a gyerekre! Meg szerintem azon keresztül már a lègzésfigyelő sem èrezte volna!
3/11 anonim válasza:
Mi se használtunk, szerintem felesleges :))
4/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyes írásért :(..Én sem szeretném bebugyolálni de azt mondják páran a babának a háta miatt jó..
1-kisbabám lesz..
2013. júl. 9. 22:25
5/11 anonim válasza:
Ha normálisan tartod semmi baja nem lesz! Csak a gyerekekre,idősekre figyelj mikor megfogják vagy agy nekik kuspárnát! Az èn lányom 3 hetes korától az oldalán alszik!
6/11 anonim válasza:
A nagyfiamat sokáig, nyolc hónapos koráig tettem az un. Varázspólyába. Imàdott benne aludni. A kicsi, 3 hónapos koráig szerette. Állitólag segít olyan érzést kelteni a babában, mintha még az anyaméhben lenne.
7/11 anonim válasza:
Ez a "varázspólya", vagy "szoros pólya" szerintem is nagyon jó. Nem meleg, és tényleg olyan érzetet kelt a piciknek, mintha még a pocakban lennének. Nem ébresztik fel magukat a kis kezeikkel, amíg matatnak. A másik pólya nem tetszik.
8/11 anonim válasza:
Èn pòlya ellenes voltam, de kètnapos volt a lànyom mikor kèrtem egy kòkuszpòlyát.Könnyebb volt szoptatni illetve olyan jokat aludt benne.szopihoz ma is hasznàlom ès először mindenki abba fogta.nagyon pici volz..:-)
9/11 anonim válasza:
Szia! a pójáról semmilyen véleményem nincs, viszont a pólyáról az a véleményem, hogy nem is használtuk, felesleges vétel volt, azóta már el is adtuk.
10/11 anonim válasza:
Ma már tudjuk, hogy a hagyományos pólya gátolja a babát a mozgásban, a mozgásfejlődésben. Persze sokan használják ma is pl. szoptatáshoz, mert biztonságosabb megfogni így a babát.Kérj kölcsön, próbáld ki, ha jó, akkor beleteszed néha, de állandóan abban lenni már nagyon egészségtelen. Szerintem fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!