Valaki megtudja mondani, hogy a lidles 3-as pelusba hány db van és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
És a minőségére is kíváncsi lennék. Azt hiszem toujors a neve, de nem biztos, valami ilyesmi:D2013. júl. 9. 18:22
1/8 anonim válasza:
50 db. 2490 ft. (azt hiszem, de lehet 2390) Szuper minőség, jobb mint a pampers! Imádom. Mi is ezt használjuk. Bírja egész éjszaka! Másfél éves a fiam. Gumis derekú egyébként! Soha egy selejtet sem találtam benne. Tényleg csak ajánlani tudom!
2/8 anonim válasza:
Ennyiért meg lehet venni a narancssárga pamperst (sleep and play) és az tényleg minőség! Sokkal légáteresztőbb, mint a Lidl-s ebben a melegben sokkal kényelmesebb a babának is. 2790 az 50 darabos a dm-ben és a rossmannban, a Müllerben viszont csak 2490 akció nélkül! Nekem a toujours azért nem vált be, mert bár tényleg jól illeszkedik a gumírozás miatt, és nem folyik ki a pisi sem, viszont annyira nylonos,hogy a baba bőre mindig nedves volt benne.
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Érdekes. Akkor nem tudom meddig hagyhattad benne. Az én fiam hófehér bőrű, hiperérzékeny, mindenre allergiás. Nekünk ilyen problémánk soha nem volt vele, ellentétben az agyon parfümözött pampersel. Főleg a sleep&play. Nálunk is egy árban van a kettő, de semmi pénzért nem venném még egyszer a pamperst!!! Ha ingyen adnák akkor sem! Ráadásul ekkora gyereknél már egy pisit se bír ki.
4/8 anonim válasza:
A Lidl-nek van másik fajta pelusa is,a 3-as méret zöld szinű és egy oroszlán van rajta 630 ft 16 darab. Nekünk nem volt baj vele,amíg nem mozgott (mászkált) a 4-es méretet már nem szerette mert nem volt olyan szabad benne
5/8 anonim válasza:
2. vagyok. Ajándékba kaptuk a lidl-st, csak ezért használtuk, én biztosan nem vennék ilyet magamtól. Olyan műanyagos,hogy szinte zizeg ahogy mozog benne a gyerek. Az én gyerekem is érzékeny bőrű, szőke, kék szemű, koraszülött is volt, mégis azt mondom, jó a pampers. Egyébként a leghosszabb idő, amit a gyerekem a pelusban tölt az az éjszakai alvás, amit a pampers simán kibír, biztos lehetsz benne, h nem azon spórolok, hogy ritkán pelenkázok!
6/8 anonim válasza:
Kedves 5-ös. Biztos a toujors pelust próbáltátok. Nekem hál Istennek ilyen tapasztalatom nincs vele. Nem tűnt műanyagnak. A pampersnek egyedül az aktív baby pelenkáit szeretem. A slep&play nekünk nem bírja. Lehet azért mert a fiam sokat lőtyöl és állandóan pisil. Nem tudom, sajnos nem vált be. De ugyan úgy mint a kenceficék, szerintem ez is baba függő. Kinek mi válik be. :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, végül úgy döntöttünk, hogy maradunk a pampers mellett és ha nem lesz ilyen meleg akkor kipróbáljuk a lildliset.
2013. júl. 10. 14:53
8/8 anonim válasza:
Bár én a Lidleset még nem próbáltam, a Pampers SleppandPlay-e szerintem a legrosszabb minőségű pelenka. Még terhes voltam amikor vettünk 2db 100db-os csomagot, mert valahol olvastam hogy jó. Na most meg győzzük elhasználni, alig várom hogy elfogyjon már. Napközben max 3 órát bír. Éjszaka meg egyenesen katasztrófa.
Vettem mellé Aldisat, azt használjuk éjszakára, simán bírja, sőt ha reggel oltári éhesen ébred a babám és nincs idő pelust cserélni evés elött akkor is simán bírja még 1 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!