Bébikomp.
De a link is tartalmazza...
:)
Nézd csak mit találtam a leírásában:
"Eladó zenélő bébi játékfarm.Zenélő része levehető,külön játékként is szolgál a babának.Több dallamot,és állathangot játszik.Sokféle játékával hosszú ideig leköti a baba figyelmét.Ülőrésze 360 fokban körbe forgatható,így a baba saját maga ütemében fodulhat a játékokért.Kereke nincs,nem lehet közlekedni vele."
szerintem ez mindent elárul róla
:) Jót mosolygok rajtatok! Teljesen hülyének néztek? Tudok olvasni nem kell idézgetni, meg egyebek.
A komp tudtommal helyzetváltoztatásra alkalmas eszköz. Ennek mivel lábai vannak, ezért a baba nem tud vele mozogni.
Az, hogy a komp kategóriába van téve a hirdetés, és "Bébikomp" a neve az csak egy dolog. Ha akarom, akkor a kutyaháznak is ezt a nevet adom és ebbe a kategóriába teszem.
Mivel nagyon tetszik ezért gondoltam, hogy megkérdezem hátha valaki tudja mi a neve, hogy további hirdetéseket keressek. De okosabb megint nem lettem. :(
Utolsó két válaszolónak azért köszönöm, Rátok nem vonatkozik a felháborodásom tárgya! :)
Nálunk nem tudom hogy hívják de még külföldön is ahogy elnézem nem egységes a megnevezése...
pld:
Leginkább Activity Center lenne rá a legmegfelelőbb, itthon is vannak akik így hirdetik de üzletre, ahol újonnan megkapod nálunk még nem bukkantam rá...
Mintha a Brendonban is hasonló, kerék nélküli lenne de ott is bébikompnak/jumpernek bár rugózik is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!