Mi ennek a játéknak a neve? Olyasmi, mint a komp, csak sportautó formájú, abba ül a baba és lábbal hajtja.
Itt is vannak, lapozni kell az alsó részen a kék nyíllal.
sztem bébitaxi.
a teszveszen vagy vaterán lehet olcsón venni használtat.
inkább a frédi-bénis, mert anyósmama azt is mondta, hogy elől van motorháztető, középen "lukas", tehát nem oldalra teszi ki a lábát, és egy éves korig lehet kb használni. állítólag a lakásban és kint is lehet vele teperni. kisebb, mint a bicikli.
azon tanakodtunk, érdemes-e venni ilyet?
nemsoká lesz keresztelő és a dédi még nem tudja, mit vegyen. én mondtam, ne adjanak pénzt, inkább játékokat. kap a manó fa járókát, állványos hintát, kis csúszdát homokozóval ( vagy medencével, attól függ, mit töltünk bele), tolókaros biciklit, pihenőszéket.
nekem nem jut eszembe már semmi sem, ezeket is a család rakta össze ( minden mamák, papák, nagynénik, keresztszülők, nekünk unokatesóink, már csak az egy szem kis dédink nem tudja, mit adjon), összebeszéltek, hogy ne kapjunk két egyforma dolgot.
nekünk ez mind-mind hatalmas ajándék...
ezek mellé ajánlotta anyósmama ezt a frédi-bénis autót.
érdemes megvenni? egyéb ajándékötletek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!