Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit vennétek inkább egy...

Ti mit vennétek inkább egy hós picinek?

Figyelt kérdés
szerencsére úgy alakult h nyertem egy 20ezrest.10ezret költöttem már pelusra popsitörlő stb...meg vettem a páromnak egy rég áhított pólót...maradt 10e....ebből a picinek vmi extrát vennék...nem baj ha csak késöbb lesz jó...ötleteim,pihiszék etetőszék későbbre játszószőnyeg szobahinta..mindet használtan néztem...sztetek melyik a legjobb?köszi előre is egy 22éves anya

2013. júl. 8. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én játszószőnyeget csináltatnék szivacsból, klassz huzatot varatnék rá, ha majd elkezd a babád gurulni mozogni, szerintem nagyon hasznos dolog és elsősorban nem hideg ha lerakod a földre, legalább egy 160*200-as méretűt :)Sztem 7000 Ft-ból kijönne kb.
2013. júl. 9. 13:00
 12/12 A kérdező kommentje:
No meglett:)mégis játszószőnyi :)
2013. júl. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!