Babánk most lesz 1 éves. Ti mit vesztek/vennétek/vettetek a picinek az első szülinapjára?
20:33 vagyok, nekünk fiúnk van és ezt kapta:
Bár lányom nyári volt, kapott triciklit (az jó most is őszre, fiúnak, lánynak is) kapott medencét-na az már nem nagyon aktuális.
Ha most lenne a szülinapja, megkapná a homokozót, de azt majd csak husvétra fogja. Bár napok óta azon gondolkodom, jó lenne, ha lenne. El tudna játszani benne most az udvaron a vénasszonyok nyarán, és azért még felöltözve jó darabig lekötné...
A mi babánk is most lesz 1 éves,vettunk neki járássegítot/ami bébitaxivá alakítható/,a nagyszuloktol meg kap elso lépés cipot,meg triciklit.
A készségfejleszto játékok is jók szerintem.
elviszem lezerszinhazba, mert imadja a fenyeket, es ott a hang sem gond (fulhallgatot hasznalnak)
a maradando ajandekat nem tudom, de ez a kvelles micimacko jo (kar, hogy nem szeretem a micimackot, de valami hasonlot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!