Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti a gyerkőcnek csak alkalmakr...

Ti a gyerkőcnek csak alkalmakra vesztek játékokat vagy néha-néha "csak úgy" is?

Figyelt kérdés
És ha "csak úgy" is akkor csak pár száz forintosat vagy drágábban is?
2013. júl. 8. 12:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, hogy csak úgy is, igen, akkor általában valami olcsó dolgot (pl. vizipisztoly, homokozó lapát, kis gereblye, stb.), de volt már olyan, hogy 1-1 drágábbat is megvettünk (eddig össz-vissz 2-szer).

Viszont mi rengeteg játékot kaptunk, örököltünk, úgyhogy úgy gondoltuk akkor, hogy néha mi is vehetünk neki valami drágább dolgot, hisz eddig szinte semmit nem vettünk neki.

2013. júl. 8. 12:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
néha-néha csak úgy is veszünk: egy egy kisebb labda, könyv, idétlen kejfeljancsi, lufi, hasolók.
2013. júl. 8. 12:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
csak úgy is szoktunk venni,volt olyan,hogy drágábbat kapott.
2013. júl. 8. 12:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy is. Általában kisebbet, de nemrég kapott Duplot mert le volt árazva és még messze a szülinapja.
2013. júl. 8. 12:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szokott csak úgy kapni, apróbb dolgokat (nálunk is homokozó darabok, könyvek, apróbb játékok), utoljára az Auchanban voltunk, végigmentünk a játéksoron, egy négy darabos, ötszáz forintos autós szettet választott.

Azt hiszem, ennyi belefér. :)

6/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert nem sok játéka van sajnos a babámnak(első baba) viszont névnap,karácsony még messze van. És kinéztem ezt a smoby kulcsosházikót 3000 forintért. Ismeritek egyébként? Jó játék? és,hogy megvegyem e... nem kérek negatív kommenteket,hogy nem látunk bele a pénztárcádba és hasonlók!!! .....csak nemtudom,hogy más anyuka,hogy csinálja,kezdő vagyok. :)
 7/18 anonim ***** válasza:
Néha-néha veszünk csakúgy játékot,hol drágábbat,hol olcsóbbat,de a felső határ 5 ezer.
2013. júl. 8. 12:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Kettő között.

A fiam dec. közepén született, és januárban van a névnapja, úgyhogy nem tehetem meg, hogy csak alkalmakra (+Mikulás, Karácsony) kapjon.

Így kitaláltuk, hogy egyenként kisebb értékben, de gyereknapra és Húsvétkor is kap ajándékot, nehogy már 11 hónapig csak nézze a többieket, ahogy kapnak ezt-azt.

2013. júl. 8. 13:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Ritkán, de amikor doktor nénihez megyünk utánna mindig bemegyünk a 100Ft-os boltba, és választhat egy akkora neki tetsző dolgot, ami belefér a táskámba, hogy haza bírjuk hozni :)

Mindig nagyon félt az orvostól és már a rendelő előterébe belépve ordított. Így bírtam megzsarolni, azért a pár száz ft-os cuccért meg így megéri:)

2013. júl. 8. 13:02
 10/18 anonim válasza:
Az én gyerekemnek is van ilyenje és ő imád vele játszani, mellesleg fejleszti a kreativitását, és felfogó képességét. Ha nincs sok játéka, és látod rajta h unatkozik vedd meg, nem kell görcsös szabályokhoz illeszkedned,de az fontos, h ne vegyünk neki 3 percenként játékokat, mert pénzkidobás, meg aztán nincs is szüksége rá..
2013. júl. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!