Mivel tudom hatásosan növelni a tejmennyiségemet?
Görögszénamag-tea vagy görögszénamag kapszula : SZUPERJÓ!!!
A teából napi 2 csésze (reggel és este) elegendő.
A kapszulából 3x 2-4 kapszula naponta...
Dr.Makai-féle Görögszénamag (100g) kapható a gyógynövényboltokban.
Kapszulát csak a neten tudsz venni:
Próbáld meg minimálisra csökkenteni/elhagyni a cumisüveget. Fejd szopi után a melled, nem baj ha csak pár csepp jön, a lényeg, hogy a melled azt érezze, még kell neki termelni.
Viszont a legfontosabb, nem tudom előttem már szemet szúrt-e valakinek, de egy pár hetes baba van hogy 4x szopizik egy nap???
Én nem vagyok a túl gyakori szoptatás híve, de hogy csak 6 óránként egyen az túlzás. Nekem ennyi idősen még bőven-bőven 3 óránként evett és éjszaka volt egy 6 órás szünet, vagyis 7X, de volt hogy 8X
Pedig a tejtermelés igazi ingere a szoptatás. Az én babám is aluszékony volt, eleinte hagytam is aludni, de aztán szólt az orvos és a védőnő, hogy a vércukorszint leesése maga okozza az aluszékonyságot (főleg ha be van sárgulva a baba).
Persze nekem nagyon kényelmes volt a ritkább szoptatás, meg hogy alszik a gyerek- dehát végülis ez a gyerekről szól és nem rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!