1éves kislányom miért ébred még mindig minden éjjel?
Én lányom lassan 16 hónapos és még mindig egyszer-kétszer felkel ő is éjszaka!
Ha egy szobában alszotok vele lehet,hogy felriad a mocorgásra! Nekem pontban mindig 2-kor kel! Időzítve vannak úgy látszik!
Sajnos több tippem nincs,egyik gyerek sem egyforma van aki csecsemő korában is egész éjszaka alszik!
Nekem is 1 éves a kislányom ő is ébred éjjel, van, hogy többször is.Ahogy nálad is az esti elalvás a tápszer után megy magától, néha azért van, hogy ringatnom kell, pl. ma is. Éjjel ő mostanában még éjfélig ébred 2-3szor, de addig én is fenn vagyok amúgy is. Ilyenkor ki kell vennem, ringatom, énekelek neki, van hogy leteszem és alszik, van hogy többször ki kell vennem újra ringatni-letenni.
Sajnos az okában nem tudok segíteni Neked, éhes nem lehet az enyém sem még, én a fogzásra fogom a dolgot. Én este bekenem neki a fogínyét Gengigel baby-vel, meg még a Chamomilla homeós bogyót szoktam használni este adom neki lefekvés előtt 1 órával 5 bogyót. De most épp abbahagytam, így ébred is többször. HA kapta, akkor azért volt, hogy aludt reggelig vagy csak egyszer ébredt. Neki még csak 2 foga van alul. Még van az OSANIT is, ami homeós bogyó, az is jó. Esetleg próbáld meg valamelyiket, ha még nem próbáltad, hátha nyugodtabbak lesznek az éjszakák! Kitartás! Amúgy már én is rászoktam a reggeli kávéra! :) Eddig csak ebéd után ittam, de már muszáj reggel is, hogy magamhoz térjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!