16 hónapos a kislányom. Nagyon sokat vagyok feszült, ideges. Minden éjjel 1x még felkel. Nálatok is vannak ilyen időszakok?
Lányom 3,5 éves, minden este felkel hogy szomjas, vág pisilnie kell, vagy fázik!
Ő sem csinálja mindig azt amit kell, de hát gyerek!
Te sem akarsz mindig arra menni amerre a párod, kompromisszum, és megoldódnak a dolgok! Ne vedd a lelked re a dolgokat, vedd lázában a gyermek rosszalkodásait! Nagyon kicsi még ahoz, hogy azt cainálja amit mondassz neki!!!
Hát igen,jól leosztottak :-( Még jó,hogy tanácsért,pár biztató szóért jön ide az ember...
Én is úgy vagyok ahogy Te és az utolsó előtti hozzászóló.
Fiam 13 hónapos és igen sokszor nehezek vele a mindennapok,én is sokszor fáradt vagyok agyilag is és fizikailag is.
Ez van,nem vagyunk egyformák,nem egyformák a problémáink,a gyerekeink és az életformánk sem.
Ezért nem foglalkozom a "mit panaszkodsz?","szedd már össze magad" megjegyzésekkel és remélem Te sem.
Még egy éjszakát sem aludtunk végig és a férjem is sokat dolgozik.
Én mindenesetre bizakodom,hogy lesz majd könnyebb is...
Ja és a szedd össze magad megjegyzésem sem úgy szólt ahogyan az utolsó válaszoló írta, hogy jaj szedd már össze magad mit panaszkodsz... Ezt jó indulatból írtam!!! De ha Nektek úgy jobb írhatok másképp is:
Nyugodtan hagyd el magad, temetkezz a problémáidba, egész nap sajnáld önmagad és legyen eleged mindenből. Hagyd, hogy állandóan az járjon a fejedben, hogy Neked nincs időd kikapcsolódni, még véletlenül se tereld el a figyelmed 1-1 közös játékkal, vagy ne próbálj meg erős maradni és tartani magadban a lelket! Nyugodtan idegeskedd halálra magad a bevásárlóközpontban ha a gyerek hisztizik, ne is próbálj meg higgadt maradni!
Ez így jobb? Bármilyen hihetetlen is, én is csak segíteni akartam csak valahogy senki sem értette meg ...
9:58-as vagyok.
Lehet segíteni próbáltál/akartál,ezt szerintem senki nem vonta kétségbe.
Én ahogy a válaszodat elolvastam elég nyersnek,támadónak éreztem...
'Mégsem dőlök ki 10 órakkor',hát szegény igen,mert fáradt és ez baromira rá tudja magát nyomni egy napra.
De nem akarok én vitát szítani,Neked Kedves utolsó az a véleményed,Nekem meg ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!