Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik még egyetlenegy éjszakát...

Akik még egyetlenegy éjszakát sem aludtak végig szülés óta, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Keresek sorstársakat, mert totál mélyponton vagyok:-( az én babám 8 hós, szoptatom. 2 napja próbálom a külön szobát, de semmi...

2013. júl. 6. 09:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9 hónapos a Kisfiam még anyatejes.Már csak reggel és este cicizik.

SOHA EGYETLEN EGY éjszakát nem aludt még végig. A legszuperebb éjszakánkon (azt hiszem 4 ilyen volt) este fél 10-től reggel 5-ig aludt. Ennyi :)

Most hogy jön a foga akár 6-8x is ébredünk és azt mondják még ez is egész türhető. Van olyan, hogy fél 10.kor lerakom és fél 12- éjfél között már fent van. Van, hogy cumival, simogatással vissza tudom altatni, de olyan is van ,hogy 10percet ringatom.

Megszoktam, hogy lehet ennyi alvással is élni. Vannak mélypontok amikor azt mondom nem bírom tovább... a szerencsém az hogy könnyen vissza alszom éjjel, viszont nappal képtelen vagyok aludni :S

2013. júl. 6. 14:15
 12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm lányok a válaszokat, így vagyok én is, hol jobban, hol mélyebben! most éppen mélyen :-) de lesz ez még rosszabb is mivel szeretnénk tesót is, szóval össze kell szedjem magam és igen aludni amikor tudok mert eggyel még könnyebb dolgom van!
2013. júl. 6. 17:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen sem tudtam már normálisan aludni,de akkor legalább szakaszokban megvolt a 8 óra..Most a 8 hósommal, átlag 5 órákat alszom, 2 részletben,néha én is megborulok, ez ilyen középkori kínzás :) Szopizik is a babám, de van hogy csak úgy felsír, visszaadom neki a cumit, ilyesmik..Néha megpróbálok aludni nappal,de olyan rövideket alszik, hogy mire én is letenném magam, már felkel :D Apuka éjszakás, ő sem tud segíteni. Én szülinapomra azt kértem, hogy aludhassak, csak etetni keltsenek fel :D
2013. júl. 8. 22:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Másfél éves a fiam, és kb. 5 éjszakát aludt át eddig. Én elég rosszul viselem, vagyis gyakran vannak hullámvölgyek. És sajnos ilyenkor hiába mosolyog a fiam, ettől még nem tudok másra gondolni, csak az alvásra!! Nagyon hiányzik!!!
2013. júl. 15. 20:27
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

4-es, hogy lehet ilyet írni, h a falhoz csapnád? Tudtad h egy gyermekkel mit vállalsz, nem?!

Na mindegy, kisfiam 14 hónapos és eddig nem sok éjszakát aludtunk át, de még itt vagyok. Nekem a párom sem segít. Sokszor vagyok mélyponton, ő éjszakánkét minimum 4x felkel. Ha jó éjszakánk van. Ha nem, akkor duplája-triplája, és van h fent is van 1-1 órát. Nehéz..De gondolj arra, h ez nem sokára jobb lesz! :)

Kitartás! :)

2013. júl. 15. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:
51%

ColaDio te álszent majom!

Nem azt írtam, hogy falhoz csapom, hanem, hogy gondolatban megtenném, a kettő közt óriási a különbség!

Nincs 1 anya sem a Földön aki soha az életben nem borult még ki egyszer sem.

Én ráadásul egyedül nevelem, semmi segítségem, ha az én életemet kellene élni, szerintem 100-ból 99 ember összeomlott volna.

Látatlanban ítélkezni, lehurrogni könnyű másokat te bunkó!

2013. júl. 15. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:
33%

Kettőnk írásának stílusából sok mindent le lehet szűrni..

Te bunkózol meg majmozol, szerintem állítsál magadon..

Én is borultam már ki, de ha ilyet gondoltam volna, rögtön pofán is vágtam volna magam.

Nem ítélkeztem, biztos vagyok benne h vannak nálad, és nálam is rosszabb helyzetben élők a babájukkal, mégsem tirpák módon közlik a nagyközönséggel, hogy mit is csinálnának vele GONDOLATBAN..!

További szép napot!

2013. júl. 16. 09:24
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj "kedves" 16-os, de szerintem nem ő az álszent, hanem te.

"Szerintem 100-ból 99 ember összeomlott volna.."

Sajnáltatod itt magad, mintha muszáj lenne, itt írhat bárki bármit, ki tudja mi az igaz, lehet te is csak felnagyítod a dolgokat! Az én feleségem is nagyon sokszor kel a kicsihez, és fáradt is mindig, de minden házimunkát megcsinál, míg dolgozom, stb. és nem nyavalyog..Ilyet még sose hallottam tőle, hogy akár gondolatban is kárt tegyen a gyerekben.

Persze, ettől még gondolhatta de nem igazán hinném......

Alpári a stílusod eléggé, szegény gyerek ilyen példát lát..

2013. júl. 16. 09:40
 19/21 anonim ***** válasza:
16 hónapos a kisfiam és én is kb csak 5 éjszakát aludtam át. Volt amikor én is teljesen padlón voltam, de mostanában (az utóbbi 3 hónapban) jobban bírom, valahogy megszoktam már, kevesebbel is beérem. De lehet, hogy csak a jó idő és a napsütés segít. Nem rosszindulatból, de megnyugtató olvasni, hogy milyen sokan vannak így ezzel, már féltem, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, mivel a legtöbb ismerősömnek az egy éven felüli gyereke végig alussza az éjszakákat.
2013. júl. 19. 22:56
 20/21 Zsófianyu ***** válasza:

Mi még csak 7 hósK vagyunk; de nekem már nagyon kellene csak egyetlen éjszaka, amikor 2-3 óránál többet alszom egyhuzamban. :( Nappal nem is mindig érzem magam fáradtnak, de sajnos előfordul, hogy nem tudok éjjel visszaaludni; vagy ha sikerül is, nem sokat, mert újra ébred...

Apát nem akarom ezzel terhelni, mégiscsak ő dolgozik, és valószínűleg nem is tudna mit csinápni vele, mert nem issza meg a tápit a fiam, csak az anyatejet és azt is csak ciciből... Az együttalvás sem mindig jó, mert reggelre néha úgy érzem, kettétörik a derekam, annyira fáj, mert kényelmetlen fekve szoptatni. :( Volt éjszaka amikor a fotelben ülve elaludtunk és úgy akkor evett, amikor csak felébredt, hát az is szörnyű volt... :(

2013. júl. 20. 03:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!