5 hós babám mostanában folyton húzkodja a fülecskéit, a drnő megnézte hétfőn, nem talált semmit. Fájhat neki? vagy csak rájött. , hogy van fülecskéje, és ismerkedik vele?
Ha jókedvű és vidám, akkor csak ismerkedik a fülével.
A fülfájás nagyon fáj, olyakkor sír és úgy kapkod a füléhez. Vagy ha picit a fülcimpánál felfelé megnyomod, akkor érzékeny neki.
(én is néhány hónaposan estem át az első fülfájáson, anyukám úgy emlékszik vissza, hogy nagyon sírtam, nem tudott megnyugtatni. Felhívta a gyerekorvost, az kérdezte, hogy ezen kívül még mit tapasztal, anyukám mondta, hogy a bal kezemmel hadonászom. Az orvos rögtön közölte, hogy kb egyed óra múlva meg fogok nyugodni, mert fülgyulladás és addigra kifakad, kijön és ír majd gyógyszert. Igaza lett)
Volt olyan is a kisfiammal, hogy nem fájt a füle, "csak" kifolyt de akkor nem is piszkálta.
Szóval nyugi, ha az orvos is azt mondja, nincs gond a fülével.
köszönöm a válaszokat!
hát a foga jön alul, azzal kínlódik picit, de nem sír, csak nyűgös, bár ez az idő miatt is lehet. hadonászik néha, meg húzogatja, fogdossa, néha ütögeti, de nem sír.
akkor nem aggódom. biztos mondta volna a dokinéni, ha gond lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!