Mikorra sikerült napirendet kialakítani a babátokkal?
9-es, itt egy 6 hónapos babáról van szó, és szó sincs bölcsiről, így nem értem mért kéne felébreszteni, ahogy az egyik másik válaszoló ajánlotta...
Ha több gyerek van akkor más persze.
Ha én a lányomat felébresztettem volna idő előtt ennyi idősen, hát tuti utána nagyon nyűgös lett volna és hamar bealudt volna.
Köszönöm szépen a válaszokat. Olyan 3,5 hónapos koráig neki is volt egy megszokott rendje, időre pontosan 3 óránként evett és az is tudtam mikor fog aludni. Ez azóta megy, hogy elkezdett forgolódni, és most már próbál kúszni is. Gondolom a mozgásfejlődés kavart be neki. Mivel egy szem baba és a párom is reggeltől estig dolgozik ezért csak nekem kell rugalmasnak lennem mellette így nem erőltetek rá semmit. Nehéz és tudom akkor meg pláne hátrány ha menni kell valahova és nem tudom mikorra iktassam be mert sose tudni, hogy most mi lesz. Próbáltam már, hogy lerakom aludni de annyira sírt, nem volt szívem hagyni. Persze teljesen más a helyzet ha van egy másik gyerkőc is. A muszáj nagy úr és ha nem lenne más választásom én is határozottabb lennék valószínűleg de így most hagyom had legyen úgy ahogy neki jó. Nagyon sajnálom azt akinek már 6 hónaposan le kell adni a babáját anyagi gondok miatt. Nehéz lehet...
A zöld kezek mentek mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!