Van itt anyuka, akinek a babája még 9 hónaposan is szélgörcsökkel küzdött, és ez éjjel sem hagyta nyugodtan aludni?
Figyelt kérdés
3 hetes kora óta sokszor fel van fújódva, gondoltam majd jobb lesz a helyzet, ha hozzátáplálom.. Már 9 hós, sokmindent eszik, csak picit d.u. és éjjel szopik. Voltunk dokinál 7,5 hósan, akkor azt tanácsolta h csak reggel és este szoptassam, a többi szilárd étel legyen. Volt 2 hetünk h nem volt semmi tünet, szépen is aludt, most megint elkezdpdött, pedig nem kapott semmi újat..2013. júl. 5. 12:35
11/14 anonim válasza:
előző vagyok: 3. sorban a kakira gondoltam csak lemaradt.
12/14 anonim válasza:
Ja, és még vinni kell friss kakit is.Vizsgálat miatt.
13/14 anonim válasza:
1,5,7,9 vagyok
Tőlünk soha nem kértek friss székletet a gasztron!
Ez hogy lehet?
Egyébként sajnos ennyi idős anyatejes babával az a nehéz, hogy a gyógytápit már nemigen fogadja el. 10 hónaposan próbáltuk mi is az általad említett Pregomint (lehet hogy rosszul írom), de azt semmilyen formában nem fogadta el a babám már.
14/14 anonim válasza:
Előző előző: Mi is 4 hósan kaptuk, sajnos, addig ment a szenvedés, ill. laktázpótlóval szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!