Csitta82 kérdése:
Egyszeri anyasági támogatás (300ezer ft. ) A külföldön élők is kaphatnak?
Figyelt kérdés
A feltétele az ( ha elfogadják) hogy 18 év feletti magyar állampolgár kapja meg , első gyermek születésénél. Nálam mindegyik igaz lenne. Sőt! Itthon hoznám világra, bár külföldön élek. Igy is kaphatnék ?2013. júl. 4. 12:09
1/30 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Kérdezd meg az Orbánt!
Nem lesz ebből semmi! Kampányfogás!
2/30 anonim válasza:
Senki sem fog kapni. Ez csak reklám. Szorul a hurok, jönnek a választások, a csillagokat is leígérik... az a "ha" a mondatban a lényeg.
3/30 anonim válasza:
Nem hiszem. Állandó magyarországi lakcím kell, meg ugye a 4 orvosi pecsét, bár nem tudom külföldön hogy megy a terhesgondozás.
4/30 anonim válasza:
Már nagyon uncsi ez a 300 ezres anyasági. Ha lesz is belőle valami, nem idén, hanem jövőre, a választáskor.
5/30 anonim válasza:
Nem olvastam a törvénytervezetet, de remélem szigorúan fogják szabályozni a támogatottak körét.....ne haragudj, kedves kérdező, de aki nem itthon él és dolgozik, fizeti az adót, amiből ezt a támogatást adják, annak én nem adnék. De ez én vagyok.
6/30 anonim válasza:
Na ja, aki kinn alapból megkeresi a 300ezret, az ne jöjjön haza kuncsorogni meg verni a mellét, hogy "de hát én is magyar vagyok". Kicsit nevetséges lenne.
7/30 anonim válasza:
Ha lesz is valami remèlem nem kapják meg a külföldön èlők! Ennyi erővel inkább adják azoknak is akik nem az elsőt szülik vagy szülnèk!
8/30 anonim válasza:
Miért kaphatnál? Kint élsz, kint fizettek adót, majd onnan kapsz ami jár.
De úgysem lesz belőle semmi szerencsére.
9/30 anonim válasza:
Remélem nem. És nyugodtan le lehet pontozni, de kimentél külföldre, akkor éld annak minden előnyét és esetleg hátrányát.
Egyébként meg nem lesz ebből semmi, csak meg kell fogni a választókat valamivel.
10/30 anonim válasza:
Ha be is hozzák,akkor se fogod megkapni,nincs magar tb-d fizetve,így a szülésért is fizethetsz egy halom pénzt,ha itt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!