Külföldön elök! Egyszeri anyasagi tamogatas?
Szerintem csak akkor járna neked, ha Magyarországon élnél és onnan kapnád a családit és gyest.
Félve jegyzem meg én is külföldön élek, itt dolgoztam, itt is szülök innen kapok mindent, hát nem lenne pofám Magyarországról kérni még plusz támogatást...
Szia!
Nekem annyiban más, hogy én itthon élek a fiammal (nincs kint bejelentett lakcímem, csak Magyaro.-on.), párom dolgozik Ausztriában. Én megkaptam itthon az egyszeri anyaságit, viszont a gyest és családit az osztrákoktól kapjuk. Igényeld meg mindenféleképpen, és vagy küldik vagy nem. Én mindet megigényeltem itthon, de csak az egyszerit küldték, gyest és családit itthon elutasították azzal az indokkal, hogy párom kint dolgozik, kérjük onnan a gyest és családit. Közben már beadtam az osztrák hivatalokba és megkaptuk onnan a gyest és családit, visszamenőleg is! Azóta is küldik, 2 havonta fizetik ki, nem utalnak minden hónapban. Szóval jár az egyszeri anyasági itthonról, függetlenül a gyes-től és családitól!
3-as köszönöm a valaszod.
1-es nem lenne semmi gondom a valaszoddal, ez a te velemenyed, ha nem a nem lenne pofam stilusban irtad volna. Mielött kijöttem, 10 evet dolgoztam Magyarorszagon, ha esetleg jarna nekem, miert ne igenyelhetnem, ha meg nem jar, ugyse kapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!