Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy-másfél éves kisgyerekkel...

Egy-másfél éves kisgyerekkel mennél külföldre nyaralni?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem sok ismerős családot látok, akik külföldre (Olaszország, Spanyolország, Portugália) viszik a kis egy-másfél éves gyereket nyaralni. Mikor hazajönnek akkor meg megy a panaszkodás, hogy a kicsi nem is élvezte, félt a tengertől, nyűgös volt végig, nem lehetett tőle élvezni a nyaralást, stb. Nem értem miért nem viszik akkor Magyarországra a Balatonra? Hozzáteszem nehezen engedhetik meg maguknak a nyaralást, lenne jobb helye is annak a pénznek.
2013. júl. 4. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:

A Balaton drágább mint külföld,ráadásul hideg és koszos.

Akkor inkább lemegyünk Horvátországba,nincs sokkal messzebb.

Mi is voltunk külföldön 1 évessel,de olyan szállodásban,ami bababarát,másik párral és kicsivel,és így volt időnk kettesben is,olyankor a másik anyuka vigyázot a mi gyerekünkre,és vigyáztam én is az övékére,akkor ők mentek el kettesben.

Okosan kell.

2013. júl. 4. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennék, egyébként sokkal olcsóbban a Balatonon sem hozzák ki a nyaralást.
2013. júl. 4. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Mentünk és jó volt, élveztük mi is, a kicsi is. 1 éves volt akkor. Ismerni kell mindenkinek a saját gyerekét, h mit bír.
2013. júl. 4. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Amilyen most a 9hós lányom,nem mennék.De ha tud aludni rendesen máshol is,akkor miért ne?!De én egyébként nem mennék az anyagiak miatt,mert inkább másra költeném ( lakásra,vagy elvinném a kicsit kirándulni).A nyaralás nektek az csak,a kicsinek nem .
2013. júl. 4. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
36%

Hát ha mi mehetnék, akkor a kisfiunk nélkül mennénk. Nem azért mert nem szeretem, hanem mert szükségünk van a férjemmel egymásra, kikapcsolódásra, pihenésre, nyugalomra. Igazi kis rosszaság, dacos,akaratos, és állandóan az apján lóg ha az itthon van, így ha el is mennénk nem tudnánk magunkat kipihenni. Még egy nyár esti sétára, egy romantikus vacsorára sem. Ha olyanunk van kimegyünk a strandra "nyaralni" együtt. :)

Hosszú hétvégén voltunk már gyerkőc nélkül, és feltöltődtünk minimum egy hónapra :)

2013. júl. 4. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!