Érdemes beadatni a babáknak a rota vírus elleni oltást? Ti beadattátok?
Én beadattam. Nekünk a 2 orvos is feltétlenül ajánlotta azt mondták, hogy nagyon csúnya dolgokat tud művelni ez a betegség és pl. amelyik ellen biztosan véd az oltás az könnyen lehet halálos kimenetelű akár 24 óra alatt elvihet egy kisebb babát.
Az győzött meg főleg, hogy az egyik dokinak 4 gyereke van és mindegyik megkapta (ő egy ismerősünk).
Szerintem a védőnőd véletlenül összekeverte a Meningococcus elleni oltással a Rotát. Az szokott rosszabb, szegényebb körülmények között élőknél terjedni de persze ez sem törvényszerű.
vannak olyan-nálunk kötelező oltások-amelyik sok más országban egyáltalán nem kötelezőek! Tehát ez oda-vissza működik. Van aki még a kötelezőt sem szeretné beadatni a gyereknek. Mindenkinek más a nézőpontja a mindenféle oltásokkal, gyógyszerekkel szemben.
Én személy szerint beadattam a fiamnak, a többivel együtt, semmi baja nem lett. Minden oltásnak, gyógyszernek-felnőtteknél is-lehetnek nem várt, kellemetlen mellékhatásai, szövődményei. Ahogy magának a betegségnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!