Nagyon SEGÍTENÉTEK, BAJ VAN? A barátnőm tanácsára a D vitamint a babám közvetlen szájába akartam cseppenteni, de nem egy csepp ment a szájába, hanem vagy 4-5! Nagyon félek hogy valami baja lesz, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 11:15
11/15 anonim válasza:
A szén meg a bányában. :)
Ne bántsuk, biztosan egy apuka vagy nincs még kisbabája.
12/15 anonim válasza:
svajcban heti 1x kell 7 cseppet adni. en 3 naponta adok neki 3 cseppet
13/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy a heti 7 csepp meglegyen. Lehet napi egy, két naponta kettő..stb. Most 4-5 napig ne adj neki. Semmi baja nem lesz.
14/15 anonim válasza:
nekem a védőnő azt mondta ne cseppentsek közvetlenül a szájába, mert attól megerősödhet az íny és nehezebben fognak áttörni a fogak. én is szoptatok, így pár csepp anyatej egy kiskanálra + a csepp és meg is van oldva.
15/15 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Ismerősöm ikrei nyár elején valahogy megkaparintották a vigantolos üveget és elnyalogatták az utolsó cseppig. Azt mondták a Heim Pálban, hogy kerülj az anyukájuk az ojan ételeket, amiben van d-vitamin és egész nyáron nem mehettek napra. Na ez volt az igaz szívás, két kétéves gyereket bezárni a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!