Veletek történt már hasonló? Ez életkori sajátosság lenne?
Amióta bejött ez a hideg, szar idő, azóta nálunk is ez van. A fiam 10hónapos, tegnap dettó ugyan ez volt. Előtte ugyan elaludt magától, de éjjel negyed egykor felébredt és kénytelen voltam átvinni a mi ágyunkba, hogy megnyugodjon.
Biztosan őket is megkavarja ez az időjárás.
Elképzelhető, hogy a fogacskája...
Lányom kb. 10 hónapos koráig nagyon jó alvó volt. Észre sem vettük, mikor az első 8 foga nőtt. Aztán 10 hónapos kora után elkezdett óránként ébredni. Nem értettem, hogy miért...
Aztán egyszer (amikor éppen ordított) beláttam mélyen a szájába, és észrevettem, hogy kibújt a 4 rágófoga.
a mi fiunk is egy ejszakaval kezdte, azóta nem lehet kipaterolni :) en azt mondom vigyazz :) (a mi agyunkban alszik el, a ferjem atviszi, hajnali 2-3-4-5-6ig alszik a sajat agyaban, aztan kénytelenek vagyunk visszahozni.
mondjuk nekunk ez bejott,mert is van hazaseletunk is, meg jo ebredes is (bar alvas az sokszor nincs, mert pl befeszkeli magat a cicim ala, es akkor meg se merek mozdulni).
de ha a foga jon, ajanlom az OSANIT homeos golyokat, nekunk bevalt (8hó-8 fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!