Tényleg beteges a viselkedésem?
A "barátnőm" ezt a jelzőt használta rám. Most augusztusban lesz 1 éves a kisfiam, jelenleg 10 hónapos. Tény és való, hogy rám van kapva. Csak ölben van el, ha esetleg lerakom, akkor látótávolságban kell lennem, mert elkezd ordítani. Nagymama karjaiban kb. 5 percet van el. Sokat mondókázok neki, ő élvezi, állandóan repülőztetem. Nem szeretem, ha másnak még az is megfordul a fejében, hogy meg akarná fogni. Amúgy szopik, csak így nyugszik meg, ha kell 10 percenként a cicire teszem.
Tehát szerintetek tényleg beteges, hogy a nap 24 órájában csak a gyermekemmel foglalkozom?
"ha kell 10 percenként a cicire teszem"
Na ez biztos hogy a gyereknek nem kell, ezt csak te igényled. Igen, beteges a viselkedésed. A megfelelő szót használta a barátnőd és nem kell idézőjelbe tenned.
Ja és még valami! Kérek mindenkit, hogy senki se pontozza már le a másikat!
Én mindenkinek zöld pacsit nyomok, függetlenül attól, hogy tetszett-e a válasza, vagy sem.
Első baba, ez jól látszik. Fog ez változni, szép lassan, főleg ha majd lesz másik babád is esetleg. De ne aggódj, semmi baj nincs veled. Imádod a gyerekedet, az anyaságot, nem gond, hogy nem akar még a kisfiad mással lenni, még bőven van ideje, hogy megszokja más emberek társaságát.
A 10 percenkénti szopival - ha a kicsi igényli és nem te erőlteted - szintén nincs semmi gond. Valószínűleg szomjas, meleg van. Ha majd zavar, kezdhetsz neki kínálni cici helyett vizet szomjoltásra.
Azt azért ne feledd, hogy az anyaság mellett nő és feleség is maradtál, nehogy a férjed úgy érezze, a kisfiatok kiüti őt a nyeregből, nem kell a babát ettől eltaszítanod magadtól, csak azért tudj kikapcsolni is, ha mondjuk a picur alszik.
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!