6 hó alatti babátokat milyen babakocsiba sétáltatjátok?
10 hetesek vagyunk és mi is hordozóval sétálunk.A mozest utálta kezdettől.Nekem is ez a dilemmám.Most rátettem a sportrészt(van lábzsákja és így téliesíthető) a vázra teljesen megdöntve(úgy 160 fokban lehet)de azt figyeltem,hogy kb úgy "ülhet"benne mint a hordozóban,Főleg ha tennék alá egy plédet.A másik lehetőség a mozes és bele a szopispárna az megtámasztaná kis hátát és a fejét is.
Én is kíváncsi lennék a többi esetleges megoldásra.
Én is pont ezen gondolkozok hogy használjam-e a sportrészt, de félek hogy még túl kicsi hozzá. (3,5 hónapos) Gondolom nem hiába irják hogy 6 hónapos kortól ajánlott. De én is úgy látom hogy hasonló az alja mint a hordozónak. A hordozó se jó már, a sok ruha miatt már alig fér bele, főleg ha még ha rakok rá egy takarót is.
Köszi a válaszod, szivesen várok még több választ.
Eddig vízszintre dönthető babakocsiban sétáltunk.
Viszont már kíváncsi a lányom a környezetére is, úgyhogy veszek egy sportbabakocsit, legalább el tudok menni otthonról, mert a mostani kocsin marha nagy és nehéz.
Amúgy meg ha kell feljebb emelem a háttámlát a mostani kocsin és picit hagyom nézelődni Manókámat. Csak pléddel alátámasztok, hogy ne csússzon le.
De többnyire sétakor alszik a legjobban. Ha látni akar, leginkább az ölemből teszi, így rövidebb távokra, pl. ha boltba kiszaladok kenyérért csak kenguruba teszem, azt nagyon élvezi.
Utolsó:
Ja, bocsi, 4 hónaposak vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!