Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hó alatti babátokat milyen...

6 hó alatti babátokat milyen babakocsiba sétáltatjátok?

Figyelt kérdés
Nem az újszülöttekre lennék kiváncsi, hanem az olyan babákra akik már szeretnek nézelődni, de még nem tudnak ülni. Nem a márka érdekelne, hanem hogy pl. mózes, hordozó stb. Mi hordozóba sétáltatjuk, mert a mózest utálja. Nem fog fázni a hordozóba a télen?
2009. okt. 15. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

10 hetesek vagyunk és mi is hordozóval sétálunk.A mozest utálta kezdettől.Nekem is ez a dilemmám.Most rátettem a sportrészt(van lábzsákja és így téliesíthető) a vázra teljesen megdöntve(úgy 160 fokban lehet)de azt figyeltem,hogy kb úgy "ülhet"benne mint a hordozóban,Főleg ha tennék alá egy plédet.A másik lehetőség a mozes és bele a szopispárna az megtámasztaná kis hátát és a fejét is.

Én is kíváncsi lennék a többi esetleges megoldásra.

2009. okt. 15. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is pont ezen gondolkozok hogy használjam-e a sportrészt, de félek hogy még túl kicsi hozzá. (3,5 hónapos) Gondolom nem hiába irják hogy 6 hónapos kortól ajánlott. De én is úgy látom hogy hasonló az alja mint a hordozónak. A hordozó se jó már, a sok ruha miatt már alig fér bele, főleg ha még ha rakok rá egy takarót is.

Köszi a válaszod, szivesen várok még több választ.

2009. okt. 15. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Eddig vízszintre dönthető babakocsiban sétáltunk.

Viszont már kíváncsi a lányom a környezetére is, úgyhogy veszek egy sportbabakocsit, legalább el tudok menni otthonról, mert a mostani kocsin marha nagy és nehéz.

Amúgy meg ha kell feljebb emelem a háttámlát a mostani kocsin és picit hagyom nézelődni Manókámat. Csak pléddel alátámasztok, hogy ne csússzon le.

De többnyire sétakor alszik a legjobban. Ha látni akar, leginkább az ölemből teszi, így rövidebb távokra, pl. ha boltba kiszaladok kenyérért csak kenguruba teszem, azt nagyon élvezi.

2009. okt. 16. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ja, bocsi, 4 hónaposak vagyunk

2009. okt. 16. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!