Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan húzzátok fel a Tescos...

Hogyan húzzátok fel a Tescos rózsaszínű overallt (Baby felírattal) ülni még nem tudó babátokra?

Figyelt kérdés
A czippzár része csak derékig tart, így gyakorlatilag csak "belerázni tudom alulról. Tehát egyik kezemben a gyerek, másikkal próbálom eltalálni a bal lábát, beleillesztem a helyére, majd jobb láb, helyére, majd hasamhoz szorítom a gyereket, overallt tartom, óvatosan belecsúsztatom, majd fekszik, jobb kéz be, majd felültetem, közben tartom el ne boruljon, ha egyik kéz már bent van, másik nem megy be, mert szűk a rés, majd vissza fekszik, czippzár fel. Majd ssssss jól van jól van készen vagyunk.... Vagy csak én vagyok ilyen esetlen?
2009. okt. 15. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:

nekünk nem ilyen overálunk volt tavaly, de én így csináltam:

letettem az ágyra az overált, ráfektettem a babát, aztán lábait be, kezeit be, cipzár fel. 1 pill. alatt megvolt:)

2009. okt. 15. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem már 1 éves a lányom! Tavaly télen mi is vettünk egy ilyet! Egyszer sem volt rajta...Engem nagyon bosszantott a dolog.Azóta odafigyelek a cipzározásra.Volt még egy ilyen esetem:vettem egy szép micimackós pulcsit,azon meg nem ment át a feje a babámnak.Nem volt rajta se gomb se cipzár...Azt nem a Tescoban vettem.
2009. okt. 15. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!sajnos amit at első válaszoló írt nem megoldható, mert mint írtam nincs a lábrészénél cippzár.
2009. okt. 16. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi is olyat vettünk, és sajna két emberes munka felvenni. Talán egy ügyes varrónő tud bele hosszú cipzárt tenni, úgy, hogy a lábánál végigmenjen. De sajnálok hozzányúlni. Csak így meg szenvedés mindkettőnknek. :(

Az ára legalább jó volt.

2009. okt. 18. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is arra gondoltam, hogy varrónővel átalakíttatom, de ma annyira begurultam rá, hogy megfogadtam, holnap veszek egy másikat. A pici is szenved az öltözésnél, rólam meg szakad a víz. Pedig szeretem a Tescos babaholmikat, ez az első amelyik praktikussági szempontból megbukott. Felvéve pedig már jó lenne, meleg, kényelmes. :-(

2009. okt. 18. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én meg attól félek, hogy megutálja az öltözést végleg. Eddig semmi baj nem volt öltözésnél, mindent szépen végigvárt, de most türelmetlen lesz ő is hamar, meg persze én is, arról tényleg nem beszélve hogy izzadunk mindketten. Lehet én is veszek másikat, ez meg tarcsiba jó lesz, ha azzal történik vmi hirtelen. Amúgy a tescós dolgok tényleg annyira jók, bodynk nincs is máshonnan, csak onnan.

Minden jót nektek!

2009. okt. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!