Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok először csokolád...

Mikor adtatok először csokoládét a babátoknak?

Figyelt kérdés
Kislányom 9 hónapos és a nagyszülők akartak neki csokit adni, lehurrogtak amiért nem engedtem. Próbáltam magyarázni, hogy sok cukor meg satöbbi, tönkremennek a fogai és így tovább, meg, hogy majd akkor szeretnék adni neki, ha már magától fogja kérni. Erre megkaptam, hogy önző vagyok ,sajnálom a gyerektől, meg, hogy diétára akarom fogni, ilyenek.
2013. júl. 1. 19:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én meg sehol nem írtam, hogy "néha" és "egy.egy kocka".

itt komoly csokoládé mennyiségről van szó, azért emeltem ki, hogy a táblásról van szó.

2013. júl. 1. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
De azt sem tudom, hogy miért bűn, ha nem szeretném, ha ilyeneket enne, amíg nem fogja kérni magától.
2013. júl. 1. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Én pl nagyon édes szájú vagyok, bár szerencsémre nem látszik rajtam. A fiam 11 hónapos, és én nem adtam még neki csokit. Mindig mondják a nagyszülei, h szegény gyerek, még nem ehet ilyet. Megnyalni megnyalta párszor, de ennyi. Később fog majd elég édességet enni, mert sokat szoktam sütni. De úgy gondolom, h amíg nem kéri, addig minek? :)
2013. júl. 1. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam 18 hónapos és sokkal jobban szereti a savanyú ízeket! :) Szóval őt már nem kínáljuk soha édessel, csak gyümölccsel.

De egyébként, ha 9 hónaposan kap egy minimális csokit, nem lesz még baja. Természetesen a "tömést" én sem engedném.

De hidd el, a túró rudi sem sokkal jobb. Ugyanúgy tele van cukorra, meg minden más sz.rral, az a minimális csoki, ami meg rajta, nem számottevő.

2013. júl. 2. 05:19
 15/16 anonim ***** válasza:
8 hónapos a lányom, nem kapott még csokit és hosszú hónapokig nem is fog, elég ideje lesz még rászokni ilyen dolgokra
2013. júl. 2. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
3 éves kora után.
2013. júl. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!