Hány hónaposan adtatok a babátoknak nasit?
Figyelt kérdés
Mit adtatok neki nasinak?
Én tejszeletet,túró rudit,kukit, babapisktát szoktam
9hónapos
Minden nap adtok a babátoknak? Mikor szoktatok?
2013. jún. 30. 17:39
1/7 anonim válasza:
Étkezések helyett adhatod már 9 hónaposan is. Étkezések között csak akkor adj "nasit", ha kövér kisbabát akarsz. De hát ki akar olyat?
2/7 anonim válasza:
Első: Egy kis nasitól kövér lesz a gyerek?:) Persze, ha hízásra hajlamos, elhízhat tőle, de azért nem ez a jellemző... Mi még krémtúrót szoktunk neki adni, bár főleg a rokonság eteti a drágánkat ilyesmivel, 11 hónapos. Minden, csak nem kövér.:)
3/7 anonim válasza:
Kb. 8 hónapos korától,babakekszet,banán darabkákat,almát egészbe (imádja így enni,szívja ki a levét :D). Most 9 hónapos,néha kap egy danoninot,de általában kekszet. Ha én eszek és ő ott ül velem az asztalnál,akkor szoktam a kezébe adni,mert mindig nyalogatja a száját,nézi az én számat,nyammog :D szerintem ennyi nasitól egy gyerek sem fog elhízni. Nem kell neki minden nap adni,de alkalmanként simán belefér.
4/7 anonim válasza:
nem csak az elhízás miatt veszélyes, hanem rossz szokások alakulnak ki.
16 hónapos, egyáltalán nem kap nasit. a kuki és a kölesgolyó reggeli, vagy vacsora. tejszeletet, túró rudit, babapiskótát még nem evett.
3 szor eszik, mint mi, együtt eszünk, mi szülők sem nasizunk, ezt látja. tízórai és uzsonna csak neki tejital vagy gyümölcslé.
4-5 óra kell, hogy rendesen megeméssze az ételt és kiürüljön a gyomra, ha mindig csak eszik, akár csak néhány falatot, mindig van a gyomrában valami, és az nem jó.
5/7 anonim válasza:
De mi van egy kisebb gyerekkel? Az én fiam pl.3 óránként kéri az adagját. Akkor ne adjak neki,mert még nem telt el 4 óra az előző evés óta? Mi szoktunk nasizni,NÉHA bedobunk pár kocka csokit,ropizunk,kekszet eszünk...Szerintem ez simán belefér,persze valakinél vasfegyelem és kőkemény szabályok vannak,a gyerek nehogy elrághasson néha napján egy falatnyi valamit.
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom 8 hónapos. Nasi: kölesgolyó. Mást még a tápszeren, gyümölcsön, főzeléken kívül nem kapott.
7/7 anonim válasza:
1 éves a fiam, Hipp-es kukin és bulátán kívül nem kapott nasit, csak gyümit, zöldséget: ezeket is rágcsálja. Ha te nem adod neki, ő nem tudja, hogy van, ahogy a folyadékra sem, nálunk víz van, de mi is csak azt iszunk. Ritkán nassolunk, mert inkább gyümölcsöt veszek. Nálunk most kezdett reggelire csipegetni, amíg kávézok, tízórai gyümi, ebéd, délután gyümi/zöldség/kuki, este néha Sinemil. Igény szerint szopizik, neki az a nasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!