Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bevált tápszert tudtok ajánlan...

Bevált tápszert tudtok ajánlani, amit biztosan elfog fogadni 11 hós fiam?

Figyelt kérdés
szeretném elkezdeni az elválasztást,mert éjjel sokszor szeretne cicizni de tej már nem sok van,ezért gondoltam megpróbálom,bár pár hósan sem fogadta el,lehet most sem fogja?!
2009. okt. 15. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Vegyél valamilyen gyümölcsöset, pl banánosat.

Semmi garancia nincs rá, hogy tutira megeszi majd a babád.

Én 9 hónapos kora óta adok a babámnak tápszert, neki tök mindegy, mind ízlik neki. Humana banános, Humana almás, Nestlé natúr, Milupa gyümölcsös, Mildibé banános... Mindegy, csak kaja legyen :) 10 hónapos korában hagytam abba a szoptatást.

2009. okt. 15. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam egyáltalán nem eszi a banános ételeket (tépsze, tejpép), viszont magát a gyümölcsöt imádja. Nekünk a Similac vassal tápszer vált be, ezt nagyon szereti.
2009. okt. 15. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Én már nem kezdenék bele a tápszerezésbe.Eszik már tejterméket?A lényeg,hogy kb. fél liter tej alapú kaját kapjon/nap.Ez lehet:tejpép,joghurt,túró,sajt,lassan tejföl.A lányom 11.5 hónapos,9 hónapig szopizott.Napi 1 Actíviát simán megeszik reggelire és vacsira meg kb.200ml.tejpépet eszik.Emellet kap sajtot és /vagy tejfölt a fözibe.

Amúgy lehet kapni tejitalokat 1 éves gyerekek részére,ezt mi még nem próbáltuk,de megfogjuk.

2009. okt. 15. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN,MÉG ÉN SEM TUDOM MITÉVŐ LEGYEK,SZINTE MINDENT ESZIK MÁR
2009. okt. 15. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 11 hónapos és ő már nem tápszerezik. Szerintem ha eddig nem kellett most már ne kezd el, inkább adj neki feles tejet (fele tej, fele víz). Mi is ezt esszük. 1 liter tejbe szoktam tenni 1 csomag vaníliás cukrot, meg néha egy főtt tojás sárgáját (ezt le kell szűrni, mert eldugul a cumi). A fiam nagyon szereti. Szerintem egy próbát megér és olcsóbb mint a tápszer.

(most majd kapok a pofámra, hogy 1 éves kor alatt tejet adok a gyereknek, de nem érdekel.....)

2009. okt. 15. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah és mielőtt megszólnak: a tejet fel kell forralni (bár szerintem ez alap) :):):):)
2009. okt. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!