Bevált tápszert tudtok ajánlani, amit biztosan elfog fogadni 11 hós fiam?
Vegyél valamilyen gyümölcsöset, pl banánosat.
Semmi garancia nincs rá, hogy tutira megeszi majd a babád.
Én 9 hónapos kora óta adok a babámnak tápszert, neki tök mindegy, mind ízlik neki. Humana banános, Humana almás, Nestlé natúr, Milupa gyümölcsös, Mildibé banános... Mindegy, csak kaja legyen :) 10 hónapos korában hagytam abba a szoptatást.
Én már nem kezdenék bele a tápszerezésbe.Eszik már tejterméket?A lényeg,hogy kb. fél liter tej alapú kaját kapjon/nap.Ez lehet:tejpép,joghurt,túró,sajt,lassan tejföl.A lányom 11.5 hónapos,9 hónapig szopizott.Napi 1 Actíviát simán megeszik reggelire és vacsira meg kb.200ml.tejpépet eszik.Emellet kap sajtot és /vagy tejfölt a fözibe.
Amúgy lehet kapni tejitalokat 1 éves gyerekek részére,ezt mi még nem próbáltuk,de megfogjuk.
Az én fiam is 11 hónapos és ő már nem tápszerezik. Szerintem ha eddig nem kellett most már ne kezd el, inkább adj neki feles tejet (fele tej, fele víz). Mi is ezt esszük. 1 liter tejbe szoktam tenni 1 csomag vaníliás cukrot, meg néha egy főtt tojás sárgáját (ezt le kell szűrni, mert eldugul a cumi). A fiam nagyon szereti. Szerintem egy próbát megér és olcsóbb mint a tápszer.
(most majd kapok a pofámra, hogy 1 éves kor alatt tejet adok a gyereknek, de nem érdekel.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!