3 honaposan normalis a sulygyarapodas lassulasa?
Az én babám is 3 kg-mal született. 3 hónaposan 4900 g volt a súlya. Szrintem meg lehetsz elégedve a majdnem 5 és fél kg-mal. Én kevesellettem az enyém súlyát, de a gyerekovos is és a védőnő is nyugalomra intett és azt mondták, hogy átlagos.
Az enyém havi átlag 500-600g-ot hizik. Most 5 hónapos és 6300 g. Hát nem egy dundika, inkább teljesen átlagos a súlya.
Szia, koszi az elsonek, az jo, ha ujra hizik :)
A masodiknak: latod csak szopizik, es semmikepp se szeretnek tapszert adni, azert is felek kicsit...
Most valahogy tobbet is bukik. Talan tul gyakran etetem?
De nem akarom, hogy csokkenjen a tejtermeles, a fejes meg irto munkas (es ha pont akkor akana szopni, es nincs...), meg valamelyik nap probaltuk az uvegbol, hogy az apja is tudja, mikor elmegyek, es el sem fogadta.. Nem akarok tapszert! De akkor adok neki idot, es nem aggodom. A vedono azt mondta, nem aggodik, de...
szoval koszi!
Van esetleg meg masnak is ilyen tapasztalata 3 honaposan?
Na, akkor jo tudni :)))
Koszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!