A Tesco 0-3 hónapos babaruhák mekkora méretnek felelnek meg? 56-os kb?
Gondban vagyok mert szinte csak Tescos rugáink vannak,így mikor kérdezik a rokonok mekkora méretű ruhát hozzanak sosem tudom.
A tescos 0-3 hónaposig most pont jók nekünk.Akkor mekkora méret vagyunk?
Én megfigyeltem hogy a 0-3 méretben ha 3 darabos vagy 5 darabos ( pl rugi vagy body ), nem egyformák a csomagoláson belül, kis eltérés van. Van olyanom, ami 0-3 és 56-osnak felel meg, és van ami 62-esnek, pedig 0-3-nak lett véve...
Szerintem "átmenet vagytok" ( ha mondhatom így az 56-os és a 62-es méret között :-) Vedd a babád hosszát és adj hozzá 1-2 cm-t a pelus miatt. Ekkorák vagytok :-)
bele van írva:)
a bal oldalán az a hosszú centli belül. azon ott van, h hány kilós és hány centis babára gyártották.
Köszi a válaszokat!
Megnéztem belül a címkét a 0-3 hónapos rugiba az van írva,hogy 62cm és 6,5 kg.Mi rugiban ezt hordjuk,de nem hinném,hogy 62 cm lenne a lány,hiszen 46cm-el született és még csak 2 és fél hónapos.4930gr a súlya jelenleg.
Ennyit nőtt volna???:)))))
Eleinte én is gondban voltam, aztán rájöttem, hogy valóban benne van a címkében: 0-0: 56, 0-3: 62, 3-6: 68.
Egyébként pedig itt egy link, itt van szuper összefoglaló táblázat. Az oldal vége felé van a bébi: külön a fiú, külön a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!