7hónapos babátok, mennyit gyarapodott egy hónap alatt? Az enyém 20dkg-át. Anyatejes, az ételt még nem fogadja el.
Az enyém (lány, pont 1 hete volt 7 hónapos) 6-7 hónap között most elég "sokat" 620 grammot, ahhoz képes, hogy előtte csak 450-500 grammokat havonta.
Nagyjából 1 hónapja eszik rendszeresen napi 1x gyümölcsöt, zölsdéget, a többi anyatej, folyadékot (anyatejen kívül) alig iszik.
Vasárnap 7,48 kiló volt,mindig azon a napon mérem és 75 cm.
Szia!
Az én picurkám 3 hónapon keresztül hízott kb. ennyit (2-5 hónapig) Ő is anyatejes és én is nagyon aggódtam. Mi kivizsgálásokon is voltunk, de semmi baja nem volt. Szintén kiegyensúlyozott. vidám volt. Aztán megtört a jég! Azért nem hízott, mert átaludta az éjszakákat és így kimaradtak a szoppancskodások.:-) Amióta ismét felébred éjszaka enni, hirtelen napi 10-20 dkg-mokat hízik! Nem ez a baj nálatok is? De lehet még vashiánytól is. Meg olvastam, hogy általában minden babánál van egy időszak, amikor stagnálnak, vagy csak nagyon minimálisat híznak és pont abban a korban, amiben a te picurod is van. Szóval szerintem nyugi!:-) Remélem segítettem! Végezetül még annyit, hogy egy 7 hónapos babának azért már kevés a csak anyatejes táplálás! Valamit találj ki, hogy elfogadja a hozzátáplálást!
Szép napot nektek!
Az én kis lányom is eddig rohamosan hízott, de most hogy 7 hónapos lett valahogy megállt a hízás, pedig ő még nem is annyira mozgékony,mászni nem akar.
Már egy hónapja megkezdtük a hozzátáplálást, szóval nem hiszem hogy az hiányozna a te babádnak.
Egyszerűen vannak jobban és kevésbé hízós hónapok :)
7 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!