Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7hónapos babátok, mennyit...

7hónapos babátok, mennyit gyarapodott egy hónap alatt? Az enyém 20dkg-át. Anyatejes, az ételt még nem fogadja el.

Figyelt kérdés
De teljesen kiegyensúlyozott,vidám baba.Nem kevés ez?A védőnőm nagyon buta,inkább már nem is kérdezek tőlle.
2009. okt. 15. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
2009. okt. 15. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Itt 7hetes babárol kérdeznek.
2009. okt. 15. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Az enyém (lány, pont 1 hete volt 7 hónapos) 6-7 hónap között most elég "sokat" 620 grammot, ahhoz képes, hogy előtte csak 450-500 grammokat havonta.

Nagyjából 1 hónapja eszik rendszeresen napi 1x gyümölcsöt, zölsdéget, a többi anyatej, folyadékot (anyatejen kívül) alig iszik.

Vasárnap 7,48 kiló volt,mindig azon a napon mérem és 75 cm.

2009. okt. 15. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Az én babám 7900gr és 70cm.Lány.De igen mozgékony.
2009. okt. 18. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
nálunk ugyan ez volt olyan 5 hónaposan, na mi akkor kezdtük a hozzátáplálást, ez biztos annak a jele, hogy már ennie kellene mást is, próbálkozzatok, szépen lassan. Amúgy vannak hónapok amikor nem híznak sokat, de azért egy hét hósnak már ennie kéne mást is, nem minden vitamin és tápanyag van az anyatejben, pedig az én babám is jócskán anyatejes
2009. okt. 18. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én picurkám 3 hónapon keresztül hízott kb. ennyit (2-5 hónapig) Ő is anyatejes és én is nagyon aggódtam. Mi kivizsgálásokon is voltunk, de semmi baja nem volt. Szintén kiegyensúlyozott. vidám volt. Aztán megtört a jég! Azért nem hízott, mert átaludta az éjszakákat és így kimaradtak a szoppancskodások.:-) Amióta ismét felébred éjszaka enni, hirtelen napi 10-20 dkg-mokat hízik! Nem ez a baj nálatok is? De lehet még vashiánytól is. Meg olvastam, hogy általában minden babánál van egy időszak, amikor stagnálnak, vagy csak nagyon minimálisat híznak és pont abban a korban, amiben a te picurod is van. Szóval szerintem nyugi!:-) Remélem segítettem! Végezetül még annyit, hogy egy 7 hónapos babának azért már kevés a csak anyatejes táplálás! Valamit találj ki, hogy elfogadja a hozzátáplálást!

Szép napot nektek!

2009. okt. 18. 19:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint nem gond,hogy nem fogadja el az ételt,majd ha ő ugyérzi igen.Azért valamennyit eszik.Köszönöm mindenkinek.
2009. okt. 18. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
VOlt olyan hogy nem hízott szinte semmit a babám, beteg is volt, meg egy pillanatra nem áll meg. Lemozogja. Következő hónapba meg behozta.
2009. okt. 19. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én kis lányom is eddig rohamosan hízott, de most hogy 7 hónapos lett valahogy megállt a hízás, pedig ő még nem is annyira mozgékony,mászni nem akar.

Már egy hónapja megkezdtük a hozzátáplálást, szóval nem hiszem hogy az hiányozna a te babádnak.

Egyszerűen vannak jobban és kevésbé hízós hónapok :)

7 hós kislány anyukája

2009. okt. 19. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!