Van itt olyan baba aki júliusban született?
Szia
Az én fiam 07.05-én született. Most 63,5 cm és 6100 g.
Mivel kezdetektől hason alszik, ezért mára már teljesen ki tudja nyomni magát hason fekve, úgy hogy az egyik kezével még a játékai felé is tud nyúlni.
Ha ölben van akkor teljesen megtartja a törzsét és a fejét is.
Mindent a szájába töm, főleg az ujjait, vagy az öklét. Hasról hátra fordul, de csak ha van kedve :)
Hátáról még csak az oldalára tud fordulni, a teljes átfordulás még nem megy neki.
A kiságyban rendszeresen elmászik. Mostanában ezt éjszaka is megteszi, ami azért nem jó, mert így óránként felébred arra, hogy már nincs hova tovább másznia /pl. beszorul a sarokba :)/
Felismeri az arcunkat és nagyokat vigyorog ránk :)
A tükörben vigyorog meg gügyög saját magára.
Odafordítja a fejét a hangok irányába.
A játékait rövid ideig megtartja a kezében, főleg addig, ameddig megkóstolja őket :)
A lógó játékokat püföli.
Ja és elkezdett sikongatni :)
Hirtelen ennyi jutott eszembe... :)
Jó babázást nektek
Július 7.én született,most 6320 gr,62cm.
Oldalára fordul,lábát emelgeti,két kézzel fogja a játékait,csörgővel hadonászik, nyúl dolgokért,állandóan ülne,húzza fel magát,szereti ha énekelek neki,utál hason,de fejét azért emeli,néha már rötyög is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!