9 hónapos babámnak tehetek egy csipetnyi nesquick kakaót a tejpépjéhez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:26
11/14 anonim válasza:
Nyugodtan tehetsz bele. Van ez az Ovomaltine [link] ez is finom az enyém szereti, reggelente ezt teszem a tejébe (az enyém már 14 hónapos, tejet iszik nem tápszert, a tápszertől fáj a hasa) de ezt csak reggel adom neki, illetve nesquick-et is szoktam bele tenni. Ara figyelj, hogy a szilárdabb ételeket ne édesítsd túlságosan mert nem fogja megenni később a kevésbé édes ételeket. Gyümölcsökkel szoktam édesíteni a tejpépeket gabonapépeket. Persze tehetsz bele csokoládét is, kakaót, kakaóport, fahéjat stb.
13/14 anonim válasza:
Este nem annyira jó a kakaó.
A N. meg úgy 80%-ban cukor.
14/14 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy este nem a legjobb,mert úgymond felpörget,délután szokott tejpépet kapni,este szopizik. Később majd kipróbálom,néhány hét múlva,meglátjuk a csokishoz szól :) látom ment a pontozás,de annyira felesleges,lányok!bárki is volt,ne legyen ennyire rosszindulatú már,egy ilyen semmilyen kérdésnél pláne.
2013. jún. 28. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!