Voltatok sétálni babakocsival a babátokkal, amióta ilyen az idő?
Muszáj volt leszaladnunk a boltba.Téli dzsekit,sapit adtam rá(15 hónapos),de szemből fújt a szél ezerrel,esett valami trutyi,szegénykém teljesen kétségbe volt esve,sírt.
Visszafelé már jobb volt.
Tanácsadásra mentünk ma, muszáj volt.
Esett az eső is.
Ez volt a lányomon:
Body, vastag pulcsi, harisnya, térdig érő vastag zokni, vízhatlan overál (közepesen bélelt, kapucnis, szelet nem engedi át), zárt cipő, téli sapka. Rajta a lábzsák, esővédő. Ő nem fázott, én megfagytam! Csapta a szél az arcomra a hideg esőt, a kezem meg szétfagyott kesztyű nélkül. :/
Idegesít már ez a szutyok idő! Olyan november végi, nem?
Szia!
Hát sajnos ebben az időben senkinek nincs kedve kimenni :(.
Ma mi is kimentünk babakocsival(ügyintézés sajnos nem vár:( )esővédővel és takaróval betakarva.De délután kicsit overáll,sapka,sál és gumicsizma(kicsit pocsolyáztunk :))).Nem sok kedvem volt a jó meleg szobából kimozdulni,de muszáj volt kimenni a kislányommal,mert megszokta,hogy minden nap kint voltunk és szerintem nem értette miért nem megyünk :S.
15 hónapos kislány anyukája (3fok volt ma nálunk és kicsit esett a hó is:)))
Szia!
Utolsó válaszoló anyuka vagyok:
Akkor kelleni fog a gyerekülés nem?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!