Ez a mászás előhírnöke?
Kisfiam négykézláb már főként a lábujjára áll illetve az egyik kezét a magasba oldalra emeli, és egy kézzel tartja magát, ringatózik. Ez azt jelenti hogy már lassan el fog indulni? Vagy ennek semmi köze hozzá? Kb 1 hónapja "kutyázik" és 3 hete kezdett kúszni.
Ha hanyatt fekszik és nyújtom a kezem, megfogja az ujjamat és felhuzza magát ülésbe,onnan pedig feláll, de persze összecsuklik pár mp múlva.
7 hónapos lesz napokon belül.
Az enyém is 7 hónapos, és alig kutyázott, pedig olyan cuki volt. Ő is csinálja ezt, hogy négykézláb kinyújtja a lábait.:)Fogalmam sincs mit akar kihozni belőle, szerintem csak próbálgatja a kis testét.:)
Vegyíti a kúszást és a mászást.
Most kezdte emelgetni a kezét négykézláb, és nagyon próbál ülni.
1-es vagyok. Az enyém már kiül oldalra, és ma már "ülés" közben az egyik kezét is felemelte. Aztán egyszer arra mentem be a szobába, hogy sírt. Ült és előre volt hajolva a lábaira szegényke, onnan már nem tudott mit csinálni.
Azt is csinálta amikor négykézláb hintázott, hogy "előre kilőtte" magát. Szerencsére azt csak pár napig csinálta, mert frászt kaptam mindig, hogy mit fejel le. Aztán volt, hogy négykézláb állt és egyszerre csúsztatta előre mindkét térdét. Nagyon vicces.:) Sokszor négykézlábból inkább hasravágja magát és kúszik egy-két mozdulatot, utána mászik egy-két mozdulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!