Akinek későn kúszott, mászott, ült a babája, az mikor volt?
Figyelt kérdés
8.5 hónapos a babám, forogva közlekedik, ill. hason pörög.2013. jún. 27. 13:31
1/6 anonim válasza:
9 (és 3 naposan) hónaposan kezdett kúszni, majd 9,5 hósan felült, jövő héten lesz 10 hónapos, most már pár lépést tesz négykézláb, próbálkozik a felállással. 7 hónaposan fordult át, 8 hónapos kora óta kutyázik.
2/6 anonim válasza:
Az én lányom is ezt csinálta ennyi idősen :)
Már bőven 9 hónapos volt, mire kúszni kezdett, és már bőven 10 hónapos, mikor mászni. Viszont mielőtt mászni kezdett volna felállt, és kapaszkodva lépegetett a bútorok mellett. 12 hónapos volt, mikor elindult :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 27. 14:36
4/6 anonim válasza:
Nalunk is kesobb indult be minden. 6.5 honaposan fordult meg eloszor, kb 9 honaposan kezdett el kuszogatni, majd 10 honaposan elvittem gyogytornaszhoz, aki azt mondta, hogy eros baba, de nem jol hasznalja az erejet. Mutatott par gyakorlatot, ami segitett is, de igy is csak 11 honaposan kezdett el maszni, ami nagyon fontos. Tegnap volt egy eves, de mar kb 3 hete szepen felhuzza magat, szinte mindenhol ahol tudja. Meglatjuk mikor fog elkezdeni jarni...
5/6 anonim válasza:
Ennyi idősen az én kisfiam is pont ennyit csinált! 10,5 hónapos volt amikor elkezdett négykézlábazni, ugy , hogy megtanitottam neki. 2 hónapomba telett! A kuszás kimaradt , még most sem tud. 4 hónapig csak négykézláb közlekedett és a kiságyban és járókában állt csak fel. 1 éves elmult , mikor a butorok melett is felállt. Most betöltötte a 15 hónapot és pár lépést tesz önállóan is pár napja. Sőt , ma járkált az apja és köztam , kb 1,5 métereket és mikor hozzám ért megfordult és irány vissza apához. Türelem és a te babád is be fog indulni!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jún. 28. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!