Fülbemászó rettegés! Másnál is van aki kertes házban lakik? A járókában és a babakocsiban is találtam.
Nincs babakocsi hálód?? A miénkhez nem volt, de a neten egy ezresért már lehet rendelni. Így mindenféle apró bogártól, szúnyogtól meg tudod védeni.
Megnyugtatlak, hogy ez a bogár akkora kárt nem tehet egy kisbabában, mint egy hangya. A fiam bodyjába belemászott egy, és a kis derekától egészen a nyakáig, még a fejbőrét is végigcsípte, ami hatalmasra duzzadt. Azt hittem először bárányhimlő, mert életembe nem láttam még ilyet, el is vittem orvoshoz ahol kiröhögtek, hogy ez csípés...:(
én is utálom :)
tavaly nyáron eltört egy ilyen dög miatt a lábujjam :D
vasaltam a fiam ruháit, egyikből kimászott, a vasalóval akartam agyonpörkölni, de felborult a deszka, rá a lábamra... :D
szóval nem csak utálom, hanem bosszúszomjas is lettem ellenük :D
....akkor pont ide passzol a kérdező kérdése: "fülbemászó rettegés"" Fülbemászók rettegjetek, jönnek a vérszomjas anyák! :):)):)
Marha idegesítő egyébként, és az hogy kintről simán bevisszük a lakásba.
Hogy néz ez a dög ki, tudnátok képet linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!