Okozott valakinél a Lenor öblítő ill. a Dreft sensitív mosószer allergiát? Gyanakszom h nem bírja a babám. Létezhet?
Köszi csajok!
Gyógyszertári fürdetőt használok,mosószer,öblítő kilőve.
Bioderma-val és Babe-val kenem.
Bőrgyógyász nagyon súlyos mellékhatású szteroidos krémet írt,azért nem merem használni.
Jhéten elviszem egy másik dokihoz is,h ő mit mond.
A pofija ami elég vészes,a pici testén meg kis kör alakú száraz foltok jöttek ki,egyre több.
Ha bekenem,kipirosodik.
Nagyon kivagyok már.
Remélem gyógyítható:(((
Igen,elég érdekes,h 3 hónapos korban jött ki a babáinkon.
Köszi mégegyszer a javaslatokat!
utolsó vagyok. Jó,hogy írtál! Mindenképp vidd el minél több bőrgyógyászhoz,mi is rengetegnél jártunk mire megtaláltuk az igazit. A száraz kör alakú foltok is ekcémára utalnak sajnos. A kislányomnak is ilyen a bőre. Amíg nem vörös,nem viszket neki,vagy nem csúnya ,én sem szoktam a szteroidossal kenni. Csak ha már tényleg nagyon muszáj...
Ha majd nagyobb lesz a paradicsomos ételek,halak,olajos magvak nem használnak a bőrének,próbáld nem elfelejteni. Ill. házi állat is előhozhatja a gyerekeknél. Főleg a macska és a kutya. Max. tengeri malaca lehet majd...
Jobbulást,és fel a fejjel!!
Köszi h írtál!
Még nem vittem másik dokihoz,mert képzeld,amit a bőrgyógyász felírt gyógyszertári fürdető krémet,azzal kenegettem a pofiját meg a foltjait és csodálatosan rendbejött:)))))) kop-kop-kop :))
Ha ne adj Isten újra előjön,akkor elmegyek vele egy másik orvoshoz.
Addig meg kenegetem a fürdetővel.Hát,ha ez jó rá,gondolom rosszat nem teszek vele.
Jobbulást a babáinknak és ennél nagyobb gondjuk az életbe ne legyen!!!
Azzal nem teszel rosszat az biztos!
És így van,ennél nagyobb bajuk soha ne legyen a gyerkőceinknek!!
Minden jót Nektek! Móni (3gyermekes anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!