Most hogy van ez, lehet ültetni vagy sem?
Az én lányom 6 hónapos elmúlt, a napokban kezdett szépen ülni... Ülve játszik, ha elfárad akkor hasra fekszik. Illetve a szintén a napokban kezdte el a mászás tüneteit produkálni.. Felnyomja a popsiját négykézláb áll és előre hátra billeg aztán elhasal:)
Én pár hónaposan már ültettem de csak fokozatosan, ahogy ez neki még belefért... természetesen megtámasztava... MÁr nyujtogatta a nyakát, hogy fel akar ülni.. Szerintem próbálgasd, hogy mi az ami még jól esik neki..
Nem szabad ültetni, amíg magától fel nem ül. Rá fog jönni hidd el :)
Általában úgy szoktak először ülve maradni, hogy mászásból oldalra kiülnek. (ez az én kisfiamnál 11 hónaposan történt meg)
Ne erőltesd, hagyd, hogy a saját tempójában fejlődjön. Ha még nem kúszik/mászik, akkor valószínűleg még sokáig nem fog ülni, de ez nem baj egyáltalán. Majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!