Ti meddig tudtátok szopiztatni babátokat?
Figyelt kérdés
SOk helyről hallottam azt a bűvös 3 hónapot.2013. jún. 25. 21:27
21/24 anonim válasza:
4 gyerkőcöm van ( 14 , 6,3 éves és 6 hónapos ! )
A legnagyobbik ő 2 éves koráig cicizett napi 2x reggel este , én nagyon szerettem mert soha nem volt beteg .
6 éves ő 5 hónapig ő leválasztotta magát
3 éves : ő mind a mai napig cicizik . Nem kell leszólni , napi 1x cicizik általában este ,végig a terhesség alatt szoptattam 3 hónapja még 2x cicizett most már kezd leszokni , de nem is bánnom mert szeptembertől óvoda neki :)
Kicsi : Napi többszor
23/24 anonim válasza:
3 hónapos koráig, de tápszert is kapott mellé felesben. Először az egyik cicimből nem volt hajlandó szopizni (abból nehezen jött és alig volt benne), utána a másik sem kellett neki bármit csináltam. 5 hónapos koráig tudtam még fejni, de addigra már csak pár csepp maradt, úgyhogy abbahagytam. Nagyon szerencsés aki tudja szoptatni a babáját.
24/24 anonim válasza:
7 hós koráig. Az 5. hónapban már érezhető volt, hogy kevesebb neki a tejem, ezért jött a mindenféle tejszaporító módszer. 2 hónap után meguntam a stresszelést, és tápszert kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!