Ti meddig tudtátok szopiztatni babátokat?
Figyelt kérdés
SOk helyről hallottam azt a bűvös 3 hónapot.2013. jún. 25. 21:27
11/24 anonim válasza:
5,5 hós a lányom,még mindig csak szopizik. :)
Remélem még fog is sokáig.
12/24 anonim válasza:
10 hónapig. Egyszer csak elkezdett tőle öklendezni és elfordult tőle. Még néhányszor próbáltam neki odaadni, de nem kellett neki.
13/24 anonim válasza:
3hónapig,de addig is csak szenvedtünk(utólag már eddig sem szoptatnám). Neki nem kellett a cici megfeszülve ordított,de én mindenáron szoptatni akartam. Rengeteget fejtem,de egy idő után elapadt.
15/24 anonim válasza:
Kislányom is ilyen kis cici undoros volt.Nem tudott szopizni.Az egésznek az lett a vége, hogy húsig berepedt a mellbimbóm, sírtam minden cicire tétel előtt, és mikor bekapta akkor halkan ordítottam..persze szívott párat azt kiköpte és ordított.Váltottam fejésre..ami ment 3 hónapos koráig, de közben kellett neki adnom tápszert is, mert kevés volt a tejem.Egy katasztrófának éltem meg az egészet.
Fiam 4-én lesz 7 hónapos, és még mindig szopizik..jobban mondva cici függő..még szinte ki se bújt belőlem, és már kereste a cicijét! :) Addig szeretnék szoptatni amíg csak lehet.Minden gördülékenyen ment vele.
Szerintem ez azért baba függő is..bárki bármit mond!!
17/24 anonim válasza:
20 hónapig,ebből 8 hónapos koráig anyatejen kívül semmi mást nem kapott.
19/24 anonim válasza:
13 hónapos és naponta többször is kéri a sziszikéjét. :)
20/24 anonim válasza:
9 hónapos, reggel-este szopik, plusz van amikor még éjjel 1x. Napközben 3x már mást eszik. Tápszert eddig nem kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!