Mi a véleményetek ezekről a magyar eredetű női és férfi nevekről?
Férjemmel imádjuk a magyar eredetű, szép hangzású neveket és mindenképp ilyet szeretnénk a gyermekeinknek. Már van egy Kincső nevű kislányunk. Ezekről a nevekről mi a véleményetek? Melyik tetszik a legjobban?
Női: Zselyke, Hanga, Minka, Borostyán, Csinszka
Férfi: Zente, Csombor, Nimród, Zétény, Csanád, Soma
A mi gyermekeink is magyar nevet kaptak, én is csak ezekben gondolkodtam mindig.
Zselyke és Minka nekem nem tetszik, nem szeretem a -ka, -ke végű neveket, túl gyerekesek a számomra.
Borostyán gyönyörű, de nem adnám.
Hanga egyik nagy kedvencem, és a Csinszka is tetszik.
Zente nagy favorit volt nálam, csak a férjem megvétózta.
Nimród és a Zétény is nagyon tetszik, listásak is voltak.
Csanád és Csombor valamiért nem tetszik, de nem tudnám megmondani az okát.
Soma nagyon szép név, felvetettem a férjemnek, de kiderült, hogy a 3. babánk is kislány.
Nekem a Hanga tetszik, a többi lánynév nem. a Borostyán szép ,de csak egy felnőtt nőnek tudnám elképzelni.
A Zente, Nimród és Zétény már nagyon gyakori
A Hanga és a Minka szerintem aranyos:)
Fiú nevek közül a Zétény és a Csanád is jó:)
A lány nevek közül a Hangát adnám,tetszik a Zselyke is,de az most elég felkapott,a Minka is bejön,de (ez ugrott be amikor olvastam Minka-dinka)
A fiú nevek közül Nálam a Zétény a favorit,bár ez is felkapott,és a Zente jön még be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!