Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha nyolc hónapos baba...

Baj, ha nyolc hónapos baba még nem mászik?

Figyelt kérdés
kúszva bejárja a szobát, térdelni tud, próbálja magát felhúzni, kutyázik, de térdelve és az alkarján támaszkodva, mostanában kezdett egyedül üldögélni.
2013. jún. 25. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Kislányom 9 hónapos elmúlt mire mászni kezdett! Ő nem is kúszott!
2013. jún. 25. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jún. 25. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
csak mert, egy hónappal ezelőtt is kúszott, de még nem ült, nem térdelt stb., és a védőnő azt mondta, hogy esetleg beszéljek egy konduktorral, de szerintem elfelejtette,hogy mennyi idős, vagy 7 hónaposan kell már másznia??mindenhol azt olvasom,hogy nem.
2013. jún. 25. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
11 hónapos korig kell mászni.
2013. jún. 25. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 6 hós,és már mászik.Szerintem minden baba más,nincs elkésve a te babád sem!
2013. jún. 25. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, a konduktor nem árt, legalább megnyugszol, hogy nincs baja a babádnak. Mi is voltunk, amikor a kislányom 9,5 hónapos volt, mászatta őt. Én is itthon, estére már megtartotta magát négykézláb. Most, 10,5 hónaposan már mászik. Szóval nincs elkésve a babád.
2013. jún. 25. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 9 hónaposan tanult meg kúszni, 9,5 hónaposan már mászott, ült, állással próbálkozott. Ja, a mászás előtt majdnem 2 hónapig kutyázott.
2013. jún. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!