Most 3 hónapos a babám. Ha 6 hónapos korába kezdenénk az újabb babaprojektet, az korai lenne?
Ezt tényleg az orvostól kérdezd meg, mert a te állapotodtól függ leginkább.
Elvileg az a jó, ha legalább két év van két gyerek között.
De emellett azért elég kis korkülönbség lenne a kettö között, és nem túl egyszerü az elsö idökben, utána viszont hamar összenönek.
Ez csak Tőled és a kapacitásodtól függ!!!!
Ha úgy érzed fizikailag,lelkileg és türelem szempontjából is készen állsz,akkor hajrá:))
Én első fiam mikor 6-7 hónapos volt még gondolni sem tudtam 2. babára,pedig tudtam, hogy szeretnék tesót!
Aztán mikor 17 hónapos lett,terhes lettem(ekkor már akartuk:))és mivel picit előbb jött 2. fiam, 25 hónap van köztük.Ez így nekem tök ideális,mert már 2 évesem sok dologban önálló volt mikor megszületett a tesó.
Most 2,5 és fél évesek,de azért nagyon nehéz így is!
Ha kisebb a korkülönbség még nehezebb,mert a "nagy" is még babásabb,anyásabb.
De kivitelezhető,hiszen sokan megcsinálják:))
Szóval ha így érzitek jónak,akkor hajrá:)))
Ezek egyedi dolgok- neked kell tudni, hogy szerinted eljött-e az idő, te érzed magadon, a szervezeteden, hogy minden oké e?
Valakinek a 3év is túl sűrű, valakinek meg tök ideális a 6hónap is.
Unokatestvérem két kisfia között 13,5hónap van. :) szerintük így a tuti.
Nekem 27 és 20hó van a gyerekeim között, 3-an vannak, de a 3.után érzetem azt, hogy már többet nem bírnék ilyen tempó mellett. :))) De nem is akarunk többet,
nem bánom, hogy ilyen gyorsan jöttek.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!