Nektek volt már olyan, hogy egy bizonyos pelust nem bírt a babátok bőre?
Először a popsitörlőre gyanakodtam, de már biztos vagyok benne, hogy a pelus okozta a pirosodást a kisfiam fenekén.
Nagyon csúnya lett, nem kiütéses, hanem ilyen egybefüggő vörös foltok.
Tök fura, mert már olyan sok féle pelust használtunk, és már nem kisbaba, 19 hónapos, de eddig nem tapasztaltam ilyet.
Nektek mitől múlt el? Most Neogranormonnal kenegetem neki, a múltkor attól elmúlt, de most kicsit csúnyább.
Persze azonnal vettem neki másik fajta pelust, de nem is nagyon hallottam még ilyet, hogy a pelenkát nem bírja a bőre.
Úh, ez durva :(. Érdekes, nekünk a Háppy abszolút bevált, nekünk az Aldistól lett most olyan. Pedig olyan jókat olvastam róla, fazonra is jó, az ára is, de úgy látszik nekünk sajna nem válik be :(.
Már elhasználtunk egyszer egy csomaggal, de akkor csak a vége felé jött ki a pirosodás, és mindenre gondoltam, csak a pelusra nem. Persze akkor még nem ilyen durván.
Azért is gondoltam a popsi törlőre, az is kb. egyszerre fogyott el a pelussal, nem is vettem több olyat.
Most viszont már az első után csúnya lett, éjjel jól át is ázott pisivel, gondolom ezért is ütötte így ki.
Remélem elmúlik, és nem kapott gombás fertőzést :(.
Ha még holnap is olyan lesz, el is viszem akkor dokihoz, bár úgy néz ki, hogy halványodik.
Köszi a választ!
Első gyerekem a pampers pelenkákat nem bírta. Vörös foltos lett tőle mindig. Pampers törlőt sem bírta.
Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!