Ha már nem dőlnek vízszintig a fák, csak "simán" ramaty idő van (eső, hideg, kis szél), levihetem a 2.5 hónapos lányomat?
Szia! Nálunk Szfváron nagyon fúj a szél, majdnem elvitte gyerekestül a kocsit. Én bundazsákba raktam a fiamat, alatta csak 1 réteg ruha volt. Pelussal takartam az arcát és már aludt is.
2 hónapos kisbaba anyukája
Szia!
Én igazán a hóban-fagyban is sétálós anyukák közé tartozok, de esőben és szélben sose vittem ki a kislányomat.
Inkább csak jól szellőztess ki nála, vagy ilyesmi, de inkább ne vidd ki, ő még nagyon kicsi.
Mi ma nem sétálunk, mondjuk itt Debrecenbe, még mindig fadöntögető szél van, és zuhog az eső.
A kislányom meg édesdeden alszik a kiságyában már 13.15 óta :)
1 éves kislány anyukája
Én az előbb nyitottam rá az ablakot, úgy bebugyoláltam, hogy ki sem látszódott, de akkora szél volt, hogy majdnem engem húzott ki a szél:-) Ebből elég volt 5 perc és vissza csuktam. Kihűlt az egész szoba. Nem kell erőltetni.
Kibírjuk ezt a napot itt bent. Amúgy 1-2 óránként a nappaliban megbuktatom az ablakot, hogy azért szellőztessek, szerintem mára ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!