Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy haladtok a hozzátáplál...

Eszo kérdése:

Ti hogy haladtok a hozzátáplálással? 6,5 hós babánál

Figyelt kérdés

olyanokra lennék kíváncsi, akik 6 hó körül kezdték..

nekem néha olyan érzésem van,hogy visszafelé haladunk..mostanában mindent elutasít, összeszorítja a száját, több lesz a kanálban, mit előtte..ilyesmik...nem tudom mi lesz így!?

inni meg abszolut semmit nem hajlandó..se cumisüvegből se pohárból...csak a cici a mindene!!!

2013. jún. 23. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Igaz én 5 hónaposan kezdtem, de gondoltam írok egy kis biztatót. Ne aggódj vannak babák, akiknél lassabban mennek a dolgok! Próbáld lassú ütemben először a tízórait mondjuk. Adj neki napokig azt ami ízlik neki és megszereti az evést. Utána válts csak másikra.

Kitartás!

2013. jún. 23. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

1. kislányom 6 hónapig csak cicizett,mikor elkezdtem a hozzátáplálást, próbáltam minden félét,de szinte semmit nem akart elfogadni,azt mondták ne erőltessem,még nem érett rá, vártam 2 hetet majd újra próbáltam, kicsit jobb eredmény volt de még mindig nem az igazi,vártam még 2 hetet,aztán 7 hónaposan elfogadta az ételeket, 8 hónaposan ivott először vizet,addig csak a cici kellett neki

2. babám 6 hónapos, 4 hónapos kora óta próbálkozunk a hozzátáplálással, ő is elég válogatós,de már 2 étkezést kiváltottunk, de meg van,hogy mit szeret és mit nem,viszont a vizet azt issza,már a kezdetektől adom neki,igaz eleinte vágta a pofákat rá:) de múlt héten a nagy melegben napi 3 dl.-t is megivott cicizés mellett

2013. jún. 26. 10:20
 3/4 A kérdező kommentje:
kedves 2.!és miből isznak a gyerkőceid?
2013. jún. 26. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyféle itatópoharat fogadtak el mindketten, kezdő itatópohár azt hiszem Nuk-os,micimackós nem olcsó 2000ft körül van,de hálás darab,nem ömlik belőle a víz és lehet hozzá fejet venni,ami nagyon fontos szempont
2013. júl. 4. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!