Mivel mossátok (mosószer, öblítő) újszülöttetek ruhaneműit? Hány fokon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 09:06
11/17 anonim válasza:
40 fokon, babamosóporral és öblítővel
12/17 anonim válasza:
Dreft Babyvel mostam én Gabi öblítővel, 40 fokon. Most hogy betöltötte az 1-et, és már izmosabbak a foltok, most készülök váltani, talán Tomi Babyre, vagy valami szintén szenzitívre, öblítőből pedig Frosch-ra, mert már hetek óta nem kapok sehol Gabi öblítőt, pedig imádtam az illatát..
13/17 anonim válasza:
40 fokon, Tommy Baby, silan sensitiv. Aztán vasalom.
14/17 anonim válasza:
ugyanaz a "baby" és a felnőtt mosópor, öblítő is, szóval simát használok :) 90 vagy 50 fokon, attól függ
15/17 anonim válasza:
40 fokon mosok dosiaval és ecettel vagy pár csepp teafa olajjal öblítek.
16/17 anonim válasza:
Én a védőnő tanácsára ugyanazzal a mosószerrel, amivel a sajátunkat is mosom (Tomi kristály), de öblítő nélkül, hogy lehetőleg ne maradjon benne vegyi anyag. 40 fokon mostam mindent, vasaltam is, de szerintem azt nem sokáig fogok.
17/17 anonim válasza:
persil expert sensitive mosópor és silan sensitive öblítő
40 fokon
ha foltos lett akkor vanish gél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!