Mikortól ehet mákot a baba? (13 hós, és már mindenfélét eszik amit a táblázat enged, eddig semmivel nem volt problémája)
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 09:18
1/2 anonim válasza:
Az én lányom 18 hónaposan evett először a karácsonyi mákos bejgliből. Semmi baja nem lett tőle, szerintem már hamarabb is evett volna, ha van valami mákos kaja. De mivel én nem rajongok érte, így ez kimaradt addig.
Szerintem megkóstolhatja már a tied is.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam 1 évesen evett először mákot, semmi baja nem volt tőle. Jól meg kell darálni.
mi nagyon szeretjük a mákos kajákat, de amikor a kisfiam is eszik, akkor picit macerás a tisztábatevés... Jól ráragadnak a mákszemek a fenekére. De amúgy nincs baja tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!