Kinek mennyit segít az anyukája gyereknevelés kapcsán?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hányszor találkoztok a héten, vigyáz e a gyerekre, segít e bármi másban? Ha igen, miben? Ha nem, mi az oka?2013. jún. 22. 20:55
11/18 anonim válasza:
Nem tud segíteni, mert 10 éve meghalt.
12/18 anonim válasza:
Szia! Anyukáméknál lakunk, így sok mindenben tud segíteni! Ő szokott főzni. Játszik vele, vigyáz rá, ha dolgom van.
13/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Sok mindent vesz neki, imádják egymást :)!
14/18 anonim válasza:
Semmiben. Egyikünk szülei sem élnek már régóta.
15/18 anonim válasza:
Anyukám pár 100 m-re lakik tőlünk és már nyugdíjas. Szerencsére imádja az unokáit(5 és 3,5 évesek), szívesen van velük, én meg nyugodt szívvel hagyom rá őket az első perctől. Maximálisan tiszteletben tartja az anyai mivoltomat minden téren, nevelés, etetés stb. Sokszor vigyáz rájuk, ha kell akkor hozza-viszi őket az oviba/bölcsibe és havi 1-2x nála is alszanak.
Két műszakos munkarendem van, az ő segítsége nélkül elképzelhetetlen lenne hogy kilogisztikázzam, főleg a legfontosabb: ha betegek, akkor is ő van velük amikor épp nincs szabadnapom, mert én nem hiányozhatok...
16/18 anonim válasza:
15 vagyok
anyagilag is segít pl: a nagyobbnak kifizette az ovis néptánc éves díját, bábszínházbérletet vett nekik... ilyesmik.
17/18 anonim válasza:
Nekem sem tud segíteni. 20km.re lakunk. Nemsokára indulunk hozzájuk. Kb. havonta látja a kisfiamat. Dolgzi ő is sajna. Anyagilag sem tudnak, bár hálistennek nem is kell. Anyósom tudna többet segiteni de őt meg nem akarom. Nem azért mert utálom de annyira nem bízom meg benne, mindig csinál valami balesetet a kisfiammal. Magára ránja a szekrényajtót, ugyhogy anyósom viszi oda, majd meg fullasztotta, véletlenül mikor még csak a térde közt udott ülni , hátra lökte, majd szét ment a feje. S.t.b Így nem merem sokáig rá bízni.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a 7-est megkönnyeztem, bár nem tudom mi történhetett:((
2013. jún. 23. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!